1 Komplekt Elegantne Asteekide Tribal Vibe Stiilis Vaip, Riidepuud, DIY Käsitsi kootud Loominguline Vaip Seinale Riputamiseks Accessorie

0 Reitingud
€14.31 €17.90

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

täiesti uus ja kvaliteetne

ECO-SÕBRALIK MATERJAL - Valmistatud looduslikust puuvillast, ilma pleegitamine ja muu ravi, see on vastupidav, tugev, vastupidav ja loomulikult ohutu ilma haiseb.

ERI STIILE - Selle Seina Vaip toob Boheemlane, Asteekide ja Tribal vibe oma tuba, andes soojust, mugavust ja rõõmu kõigile, kes näeb seda.

AINULAADNE DISAIN - teha lihtne, ilus ja elegantne, või kombinatsioon kuju võite ette kujutada, wall riidepuud, taim, riidepuud, seinavaibad DIY bohemian pits köis, käsitöö, jne.

SUUREPÄRANE KINGITUS - mis Sisaldavad piisavat käsitöö materjalid, see sobib DIY kit projekti algajatele, käsitöölised, harrastajad, kunstnikud või keegi, kes armastab käsitööd!

LAI RAKENDUS - Suur seina tapeedid, taim, riidepuud, seinavaipade, DIY bohemian pits trossi käsitöö, eriti sobilik maja soojenemine või lillepoest kaunistamiseks.

Tehnilised andmed:

Materjal: Puuvill

Suurus: Nagu pildil

Neto Kaal: 490g

Märkus:

Palun lubage 1-2cm vigade tõttu käsitsi mõõtmine.Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

Pakett Sisaldab:

1 Komplekt 109 tükki DIY Puuvillane Lõng Komplekt

sku: k283917

Komplekt Tüüp Jah
Toote Tüüp -
Brändi Nimi OOTDTY
Mudeli Number 517E20210625
Päritolu Mandri-Hiina
Tüüp Hulgimüük no

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…