1Pair Puuvill Kudumise Mini Kindad, Mütsi Jaoks Riided Koju Dekoratiivsed Käsitöö DIY Käsitöö Tee Kõrvarõngad ja Ripats Kingitus Abiained

0 Reitingud
€1.97 €2.99

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Materjal:villane

Kaal:umbes 3g/ tükk

Suurus:4*4,5 cm

Värv:Punane, roheline, beež

Komplekti kuulub: Juhuslik 1Pair Nukk Mini Kindad

Omadused:

1. See paar mini kindad on käsitsi kootud elukutseliste käsitööliste, ja iga paari on oma kordumatu võlu ja iseloom.Nad on valmistatud armastust ja tähelepanu, tagades, et iga paar on parima kvaliteediga.

2. Valmistatud kõrge kvaliteediga Jõulud lõng, need väikesed kindad ei ole ainult vastupidav, vaid ka väga pehme ja mugav.Te võite selgesti näha iga trahvi õmblema, mis on meie kohustus luua top tooted.

3. Selle paari armastus kindad on projekteeritud vastavalt Jõulude teema, ja vähe inimesi nuku maja saab neid kanda lisada pidulik õhkkond.Seda saab kasutada nagu special Christmas decoration, et lisada rõõmu oma kodu või nuku maja.

4. Need kindad on teataval määral elastsus, mis sobib väga hästi väikeste inimeste nuku maja.Veelgi enam, iga paari kindad on eriti kerge ja ei lisa kaalu nukumaja.

Märkus:

1.Palun lubage 0.1-0.2 cm erinevuste tõttu manual mõõtmise, aitäh.

2.Palun mõista, sest valguse kiirguse eest või arvuti ekraani erinevus, seega ei saa ma garanteerida, fotosid ja tegelik värv on sama.

sku: k2816

Brändi Nimi MYPANDA
Päritolu Mandri-Hiina
Materjal Plüüš
Soovitan Vanus 14+y

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…