Taktikaline Jahindus GBRS Rühma Liik Hydra Mount Nii Öise Nägemise Laser Red Dot Silmist Combo

0 Reitingud
€42.85 €49.83

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

HYDRA on esimene dual optika mount mõeldud lõppkasutajale, mis pakub 2.91" Optika Keskjoone kiiremini target ID-d, sõltumata sellest, püügivahendite/ seadmed takistusi, ie.EarPro/Comms kõrvaklapid, gaasimaskid/ CBRN, ja Öise nägemise kasutada.Suurem Optika võimaldab rohkem sportlik rüht ja "Heads-up" suhtumine, mis võimaldab lõppkasutajatel säilitada vertikaalne selg, mis tähendab, et keha raudrüü või "esitades plaadid" oht.See "Heads-up" stiilis võimaldab kiiremini töötlemise kiirust ja suurendada teadlikkust olukorrast.

Kuigi, mis on spetsiaalselt projekteeritud Aimpoint Micro Red Dot Silmist T1 ja T2 mudelid, mount on ka kooskõlas teiste optiliste marki i.e.Sig Sauer®, Holosun®, Esmane Relvade®, ja Vortex Optika®), mis on sama 4-Hole jalajälg nagu Aimpoint T1/T2/Comp M5.

VEDU: 1) Tooted on laeva jooksul 1-7 tööpäeva jooksul pärast saada makse. 2) Pange tähele, et ostjad on vastutav kõigi täiendavate tolli teenustasu, kaasa arvatud tolli-maksu-või impordi maksu-ja nii edasi.TEATES: 1) Klientidele, tuleks võtta ühendust kohaliku tolli-või suhteline ametiasutustel kontrollida, kas seda toodet võib importida ja kasutada või mitte.me ei vastuta tolli konfiskeerimine või karistamise tõttu sihtriigi Õigusega. 2) Kõik tooted on ilma aku tõttu shipping määrused. 3) toodet võib pisut erineda ühe näitus foto põhjustel nagu valguse mõju, monitorid jne.Kui teil on küsimusi, võite meiega ühendust. 4) Deklareeritud väärtuse aluseks on toote hind.Kõik tolli-teemade või maksu pärast muutmine deklareeritud väärtus, me ei vastuta. 5) Kui ostjatel on mingit kvaliteedi probleem või kahju, palun võtke meiega, me püüame oma parima, et probleem lahendada kiiresti.TAGASISIDE: 1. Teie rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Kui olete rahul meie kaupade ja teenuste kohta, palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui saate lisada pildi, me anname teile allahindlust, teie teine osta 2. Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Püüame oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

sku: k2813

Juhend Pikkus Muud
Materjal Alumiinium
Päritolu Mandri-Hiina
Brändi Nimi SPINA OPTIKA
Sobib 20 mm rööpad
Juhend Tüüp Picatinny

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…