Põranda Matt Abil Anti Slip Säilitamise alused Vaip Automotive 8pcs Universaalne Tarvik Lihtne Setup Veoauto Van Auto MAASTUR

0 Reitingud
€4.28 €8.56

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hoia oma põrandamatid, kus need vastupidav ja kerge põranda matt abil.Need sobivad kõige van ja ei nõua täiendavat paigaldamist vahendid.Suurepärane kingitus Jõuludeks või iga kord.

Kirjeldus:

Toode: Universal anti-skid põranda matt klippe autod

Värv: Must

Omadused: vastupidav ja lihtne paigaldada

Rakendatav mudelitel: sobib peaaegu kõik autod

Pakkeleht:

8pcs*auto matt klambrid

Vaata rohkem toote detailid

1.Turvaline Ja Anti-Slip: Need auto põrandamatid klambrid on usaldusväärne ja vastupidav, tänu kõrge kvaliteediga POM materjalist need on valmistatud.Nad saavad hoida oma matid libisemist või curling, kui nad hoiavad neid kindlalt paigal.

2.Lihtne Ja Turvaline: Need universaalsed klambrid muudavad teie auto põrandamatid paigaldamine imelihtne.Sa ei vaja mingeid tööriistu või puurimine kinnita need.Nad annavad kindla millega oma matid ja puhas ja korralik sisustus.

3.Ulatuslik Kasutamine: Ei mingit libisemist või vintsüdamikuga oma auto põrandamatid need vastupidav ja lihtne-to-install-klambritega.Need sobivad enamiku sõidukite, sealhulgas van, auto, veok, MAASTUR ja pagasiruumi ja saab kohandada eri suurustes ja kujuga matid.

4.Lihtne Veavad: Need auto põranda matt klambrid hoida oma matid paigas ja vältida mustuse ja voolab jõudmist oma vaip.Nad on väikesed ja kerged, nii et saate kergesti teha ja salvestada.

5.Suur Kingitus Ideid: Nii esteetika ja praktilisus, need Auto Matt Klambrid sobivad sõbrad, perekond, kolleegid, naiste ja teismeliste tüdrukute, jne., täiuslik Jõulud, Thanksgiving, sünnipäeva kingitus.

sku: k2773

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…