Õhu Puhuri Mootor Õhu Parkimine Soojendus Mootori Asendamine Küte Fänn Turbiini Assamblee Kütuste Kütteseadme Tarvikud, Vastupidav, Ohutu

0 Reitingud
€13.13 €26.27

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See vastupidav mootor on ideaalne asendamine oma kütteõhu ventilaatori monteerimise.See on kooskõlas 12V ja 24V süsteemidele ja sobib erinevate kütuste kütteseade mudeleid, mida kasutatakse ehitus-masinad.Erialaseid teadmisi on vaja, et seda toodet kasutada.Valmistatud kvaliteetsest materjalist, see mootor tagab pikema eluea teie kütteseade.

Nimi: Parkimine Soojendus Mootor

Teade:

Käesoleva toote kasutamine eeldab vastavate erialaste teadmiste

Laadi nõuanded:

1. Põhjustel, nagu monitori värvi temperatuuri, kaamera, ümbritseva valguse ja fotograafia oskusi, võib esineda kergeid värvi erinevusi pilte mõned tooted.Värv on teema, et tegelik toode!

2. Palun lubage kerge suuruse erinevused on tingitud erinevatest manual mõõtmise.

Nimekiri:

Parkimine Soojendus Mootor x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärsus Tagatud: Parkimine Soojendus Mootor on stabiilne ja töökindel tulemuslikkuse tagab oma kasutusalast, vastupidav ja kauakestev ventilaatori monteerimise, mis talub iga ilmaga töökorras ja talub niiskust ja tolmu.

2.Kulumiskindel: Ehitatud kulumiskindel, suure-jõust ja vastupidav materjal, see parkimine soojendus mootor on väga vastupidav.Selle rooste-tõend, viimistlus tagab pikaealisuse ja töökindel kütte väljund isegi raskeimates ilmastikuoludes.

3.Professionaalne Paigaldamine: Mis see parkimine soojendus mootor, tagada ohutu ja tõhus toimimine, mida otsib professionaalset paigaldust.Asjakohaste teadmiste või konsulteerinud spetsialistid on soovitatav enne ostu ja, kasutades meie toodet.

4.Mugavalt Asendada: Uuendada oma kütuste kütteseadme tulemuslikkuse selle ühilduva parkimine soojendus mootor.Koos mitmekülgne kasutamine erinevate kütteseade mudelid, see on usaldusväärne ja vastupidav aksessuaar.

5.Laialdaselt Kasutatakse: Murrangulisi teie väljas kogemus parkimine soojendus mootor.Ideaalsed ehitus-masinad, sõidukid, laevad, ja eri juhtudel.Viibimise mugav, olenemata ilmast.

sku: k27414

Tüüp Põlemine Tüüp Kütteseadme
Muu Osa Number Parkimine Soojendus Mootor
Tootja Mudelinumber Parkimine Soojendus Mootor
Erilised Omadused Parkimine Soojendus Mootor
Osad Kokkupanek
Vahendustasu Osa Number Parkimine Soojendus Mootor
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…