2LED Väljas Seina-Kerge, Veekindel Päikese Väljas välisvalgustuse ABS Soe Valge Tuled Väljas Seina Lamp

0 Reitingud
€19.19 €26.29

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1. Päikese Trepp Tuli: Pakkuda õige kogus pimestavad-tasuta valgustus, mis juhatavad teid pimedas.Uuendatud päikesepaneelid on tehtud suurem vahetuskursi päikesepaneelid, mis võivad töötada palju kauem, kui teised tuled samadel päikesevalguse tingimustes.Sisseehitatud laetav NiMH aku, mida saab kasutada rohkem kui 8 tundi, kui see on täielikult laetud.

2. Automaatne Valgustus: Sisseehitatud smart light sensor, mis automaatselt lülitub sisse, kui ümbritsev valgus on ebapiisav.Võrreldes teiste päevasõidutulede 3-6 LED tuled turule, see päikese trepp, valgust on rohkem unikaalne, ere ja praktiline.Ideaalne aiad, terrass, tekid, aiad, rajad, varikatused, trepid, seinad, ja rohkem.

3. Veekindel: päikese teki valgus on sujuvalt koos kõrge-tugevus ABS plastikust, ei pea muretsema vihma või lund.IP67, veekindel erinevaid väljas tingimused.Rooste ja oksüdeerumise suhtes vastupidavad, rohkem praktilisi kui teised väljas plast IP65 samm tuled.

4. Lihtne Paigaldada: Solar powered, kiire ja lihtne paigaldus, nr juhtmestik vaja, saab kinnitada kruvidega, see väljas päikese trepp valgust saab kiiresti paigaldada kuskil, et on võimalik otse neelavad päikesevalgust.

5. Päikese trepp tuled 800mAh polycrystalling laetav aku, See saab valgustada rohkem kui 8H pärast täielikult päikese laetud.Sisseehitatud valgus sensor, päikesepaneel automaatselt tasu päevasel ajal, ja valgus lülitub automaatselt sisse videvikus ja maha koidikul.See hoiab läbi kogu hooaja ilma aku asendamine.

Stiil:Kaasaegne

Waterproof:IP67

Mudel:SS-BDW2

Nimi:Kumer Lääts Seina Sconce(Spotlight,Kõrge Heledus)

Päikesepaneel:5,5 V 270mA

Aku:18650 Li-ion 3.7 V 800mAh

LED:SMD5050 2TK

Funktsioon:tulede, päikesepaneel laeb akut päeva jooksul, ja süttib automaatselt öösel.

Laadimisaeg:rohkem kui 8 tundi

Valgustus aeg:rohkem kui 10 tundi.

Kasutusalad Toode:Samm, Trepp, Tekk, Terrass, Aias, Esi-Sise - /Välistingimustes Kasutamine Välistingimustes Värvus:Must Materjal:ABS Suurus:155x98x60.5mm Pakendi Sisu: 2 * Väljas seinavalgusti 1 set * paigaldus kruvid tarvikud Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k268776

Sertifitseerimine PUUDUB
On Pirnid Komplektis No
Aluse Tüüp PUUDUB
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…