Kiivrid Cleaner Vaht Mootorratta Kiivreid Deodorizer Vaht Puhastite Kiivrid Kaane Hooldus Ja Puhastus Vaht Puhastite Vaba Loputada

0 Reitingud
€7.84 €17.42

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hoia oma kiivrid top seisukorras meie mugav Kiivrid ja Visiir Puhtamaks.Kõrvaldab ebameeldivad lõhnad ja taastada läige oma kogu nägu kiivrid.Tagada sõidu ohutust see oluline puhastamine toode.

Toote nimetus: kiivrid cleaner

Toote kaal: 280g

Toote suurus: 5x5x21cm

Toote materjal: muu

Teade:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvus võib olla natuke erinev kui pildil.

Erinevad käsitsi mõõtmine, palun lubage 1-2cm suuruse vahe.

Nimekiri:

kiivrid cleaner x1

Vaata rohkem toote detailid

1.Muretu: Hoidke oma mootorratta kiivreid piiksuva puhas meie revolutsiooniline puhastusvahend.Lihtsalt pihustada ja ära pühkida koos mugav, vaht puhastamise tehnoloogia.Ei ole vaja pesta või loputada, lihtsalt pühkige see maha ja nautida värsket, läikivad kiivrid.

2.Odor Eliminator: Seda toodet tõhusalt eemaldab higi, tolmu, õli, peitsi ja muu mustuse oma kiivrid, mis jätab neile värske ja puhas.See kõrvaldab ka kõik ebameeldiv lõhn, mis võib jõlkuma sees oma kiivrid.

3.Taastab Kiivrid Läige: Tõsta oma sõidustiilist ja maitse järgi seda Mootorratta Kiivreid Puhastaja, mis muudab teie kiivrid, mis näevad välja nagu läikiv uus.See toode eemaldab tõhusalt mustuse, tolmu ja saasta oma kiivrid ja taastab oma esialgse läike.

4.Tagada, ratsutamine ohutus: Meie Mootorratta Kiivreid Cleaner aitab ratturid sõidu ohutult, vältides kiivrid vananemine, painutamata ja lõhenemist.Selle täiustatud valem, see pikendab teie kiivrid, andes teile meelerahu, sa pead samal ajal teele.

5.Mitmekordne Kasutamine: Kõrvaldada mustus, tahm ja higi buildup oma mootorratta kiivreid kergust, kasutades meie puhtamaks.Hoida igat tüüpi kiivrid, kas avatud, off-road, täis-nägu, või pool nägu vaadates täiesti uus ja värske lõhnaga.

sku: k26190

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…