2 Pack Pihuarvutite Fänn Kaasaskantavad Käsiajamiga Fänn Isiklikku Ventilaator, 3 Kiirust Fänn Kodu, Kontori, Reisimine

0 Reitingud
€17.31 €22.19

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Mini fänn saab kasutada pihuarvutite fänn või desktop fan.Selle väike suurus ja kerge disain teeb lihtsaks teha.On lisatud kaelapaela kinnitamine võimaldab teil riputada fänn kotis või ümber randme.

See pihuarvutite fänn on sisseehitatud laetav aku, et maksud lihtsalt USB-C. Te ei pea asendab akusid, mistõttu on keskkonnasõbralik valik.Pärast täielikult laetud, see saab tööd 3-8 tundi (aku eluiga sõltub valitud kiirus).

Naudi kohandatav mugavuse ja kolm reguleeritava kiiruse seaded, ning te saate vaheldumisi saadaval kiirustel koos vajutage power nuppu.

Kaalub kõigest 110g, see on piisavalt väike, et mahtuda palm teie käsi ja mahub kergesti seljakott, rahakott või särk/püksid tasku.See on täiuslik pihuarvutite fänn kuum suvi, mis sobib laste, vanurite ja naiste, ja see on ka hea kingitus.

See ventilaator on ideaalne harrasteita, sealhulgas poed, reisimine, matkamine, telkimine, piknikud, mägironimine, sport, töötamine väljaspool, sõidu lõbustuspark, ja tugitoolisport.Ta võib ka pakkuda jahe õhk siseruumides keskkondades, näiteks kodud, kontorid, klassiruumid, raamatukogud jne.

Värv: Roosa

Materjal: ABS

Pakendi Sisu:

2 x pihuarvutite fänn

2 x USB kaabel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k26155

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…