Montserrat Wicker Väljas Diivanilaud, Hall

0 Reitingud
€95.49 €190.97

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Montserrat Wicker Väljas Diivanilaud, Hall

Toote detailid

Lisa natuke midagi oma väljas ruumi keskpunkt, mis on kindlasti muljet.Meie muljetavaldav diivanilaud toob kokku uimastamise vitstest jutustama ja tsüklis disain pakkuda võluv boho touch oma kujundusest.Selle ovaalse kujuga toob elegantne atmosfäär, et mis tahes ruumi, pakkudes ka uskumatu stabiilsus.Mis aluseks metallist raam, vastupidav struktuur see tabel võimaldab teil kergesti nautida soe päikesepaisteline päev õues klaasi limonaadi ja kausi oma lemmik suupisteid.

PUUDUTUS ISIKSUS: Tooge oma väljas ruumi, et elu meie diivanilaud, et funktsioone ilus vitstest jutustama top ja tsüklis disain.Võluv esteetika, see tabel on kindel, et elavdada kõik kodus.

BOHO-INSPIREERITUD: muretu, tavatu ilme ja erinevaid tekstuure oma patio ruumi, meie diivanilaud toob mullane boho puudutada oma decor oma kaunilt punutud vitstest jutustama.

POLÜETÜLEEN ROTANGIST: Featuring kauakestev riie lõpeta, see stiil ei ole mitte ainult uskumatult vastupidavad, kuid pakub ka mitmekülgse välimus.Selle käsitööna andmed, et see materjal võimaldab selle töö segu sujuvalt oma väljas decor.

MÕÕTMED: Valige tarvik, mis on täiuslik suurus teile ja teie mööbel.See kohvilaud on 32.50" W x 25.00" D x 15.50" H. Sa armastad, kui palju oma ruumi saa muuta lihtsate lisaks käesoleva charming diivanilaud.

ASSAMBLEE KOHUSTATUD: Mõned assamblee on vaja see kohvilaud.Kõik juhendid ja vahendid, mis on vajalikud ühendamiseks on komplektis.

Montserrat Wicker Väljas Diivanilaud, Hall:

Sisaldab: Üks (1) Diivanilaud

Materjal: Faux Rotangist;Raami Materjal: Raud;Mitu Viimistluse Võimalusi;Koost Nõutav;Mõõtmed: 25.00 cm sügav x 32.50 tolli lai x 15.50 cm kõrge;kandevõime: 225 lbs

Me oleme siin, et aidata enne ja pärast ostu.

Me oleme siin, et teenida oma vajadustele.

Laevandus

Saadame kõik andmeühikud Standard Shipping 3 - 10 Tööpäeva jooksul.

Kui mingil põhjusel on küsimus teie, et me võtame teiega ühendust kohe.

Vedaja: UPS, USPS, FedEx.

Tagastab Poliitika

Me oleme 30 päeva Raha tagasi naaseb poliitika.

Kui saate tootmine on defektne, punkt ja soovid tagastada või ümber vahetada, siis ei ole taasasustamist tasu.Sa ei maksa rohkem makse tagasi.

sku: k25252

Välimus Modern Stiil
On Tõmmatud No
Volditud No
Päritolu USA(Päritolu)
Paigaldamise Meetod Kokkupanek
Koos Rullid No
Üldiseks Kasutamiseks Kodu Mööbel
Kuju Ring
Tüüp Elutoa Mööbel
Erikasutus Diivanilaud
Koos Ladustamine No

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…