Kokkupandav Õhuliini Statiivi Nutitelefoni Desktop Statiiv Mobiiltelefonide Mobiiltelefon Video Live Shot, Fotograafia Õhuliini Statiiv

0 Reitingud
€11.89 €26.43

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

* Kõrge ühilduvus: See statiiv pakub laia valikut ühilduvus.See sobib mobiiltelefoni kaamerad, mini-projektorid, ja saab kasutada nii töölaua statiivi.

*Paindlik paigutus: See mobiil statiiv võimaldab horisontaalse ja vertikaalse kohaldamise ja saab kergesti liigutada kohta, laudade ja teiste pindade puhastamiseks.

*Suurepärane disain: Valmistatud kõrge-kvaliteet tahke alumiinium ja featuring trapetsikujuline toetada baasi, see statiiv pakub stabiilset ja usaldusväärset tuge.Roostevabast terasest teleskoop rod mobiilne telefon klamber on vastupidav.

*Paindliku kasutamise Nurk: pea, gooseneck, ja baasi see statiiv on kõik reguleeritav, mis võimaldab teil leida täiuslik nurk erinevate rakenduste, nagu näiteks video salvestamine, live streaming, küpsetamine, ja skannerid.

*Laialdaselt ühilduvas: See mobiilne telefon video stand ühildub alates 2.5 kuni 3.95 tolli.

Tehnilised andmed:

Osa Nimetus: Kokkupandav Õhuliini Statiiv

Materjal: Tahke Alumiinium, Roostevaba Teras

Suurus: 27*10*8

Värv: Hõbedane

Pakendi Sisu:

Mobiiltelefoni hoidja*1

Mobiilne telefon clip*1

Märkus:

1. Tegelik värv punkt võib veidi erineda pilte näidanud veebilehel põhjustatud paljudest teguritest, nagu heledus monitori ja valguse heledust.

2. Palun lubage väike manual mõõtmise hälve andmeid.

sku: k25038

Brändi Nimi iHseno
Kasutamine NUTITELEFONID
Materjal Alumiinium
Tüüp Tabel Statiiv
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…