2400 Tk Kleepuv Index Tabs, 4 Lehed Morandi Riba, Index Tabs, Kirjutatav Lehekülg Märkmete Valitseja Lehekülgede Märgistus

0 Reitingud
€6.77 €16.52

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2400 Tk Kleepuv Index Tabs, 4 Lehed Morandi Riba, Index Tabs, Kirjutatav Lehekülg Märkmete Valitseja lehekülgede Märgise [Pakett]:12 komplekti ristküliku märkused lippe valitseja, 2400 tükki klapid kokku, 0.4 tolline kleepuv kaarte 40 erinevat morandi värvid.

[Poolläbipaistev & Kirjutatav]:Valmistatud premium PET materjalist, tuulekindel ja puudub lõhn.Läbipaistev disain muudab selle kunagi peita mis tahes teavet, mida on tähistatud.See on kirjutatav ja sile kirjalikult, seda saab kasutada, et kirjutada või märgistatud.

[Värvilisi Markereid]:Värviline kleepuv leht, markerid, kasuta seda selleks, et kaubamärgi ja esile tõsta olulist teavet, eri värvilised indeks sildid on pilkupüüdev teile lihtne leida.Salvesta oma aega, parandada oma töö ja tõhususe uuring.

[Mitmekordne Kasutamine]:Need index tabs, saate kasutada office ' i faili esitamise, märkmete tegemine vahend õpilastele, üliõpilastele ja igapäevaelu memo kleebis, on soovitatav kirjutada koos pastapliiats või pliiats.

[Ideaalne Kingitus]:Ilus ja muljetavaldav kleepuv indeks sakke annab lõbusam oma elu, see on magus kingitus, samuti on teretulnud õpilastega, ameti töötajate, õpetajate ja pereliikmete, kolleegide ja nii kohta.

Värv: segatud värv

Materjal: pet

Pakendi Sisu:

12 set x Ristküliku märkused lippe valitseja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k24260

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…