Silikoon Ujuda ühise Põllumajanduspoliitika Silikoon Ujuda Mütsid Ujumine Müts Kõrva Kaitse Non-slip Silikoon Ujumine Müts Naistele, Meestele Täiskasvanute

0 Reitingud
€4.01 €7.71

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie vastupidav ja mitte-deformeeritavad naiste ujuda üpp on loodud kõrva kaitse ja libisemisvastased omadused.See mahub lihtsalt üle juukseid ilma siduva selle üles, andes teile mugavat veekindel tihend.Õhuke disain tagab ülima paindlikkuse ohustamata kvaliteeti.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Silikoon Ujuda Kork

Toote materjal: silikoon

Toote mõõdud: 20 x 24cm/7.87 x 9.45 aastal

Põhja laius: 20cm/7.87 aastal

Toode värv: must, valge, roosa ja helesinine

Pakkeleht:

1 x Silikoon Ujuda Kork

Märkus:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.Aitäh!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, mõõtmine, kõrvalekalle 1-3cm on lubatud.

Vaata rohkem toote detailid

1.Pehme ja Sile: Meie ujuda mütsid on valmistatud silikoon-materjalist, mis on veekindel ja mugav nahale.Nad ei põhjusta ärritust või juustele kahjustusi ning need sobivad eri pea kuju ja suurusega kergust.

2.Kõrva Kaitse Disain: Kaitsta oma kõrvu ja vähendada müra ujumise ajal meie silikoon ujuda mütsid, mille eesmärk on kaitsta oma eardrums ja vältida vee sattumist.Featuring stiilne ja ilus disain, nad ka tõhusalt ära hoida kahjusid, mis muudab seista välja basseinis.

3.Pikad Juuksed Sõbralik: Hoidke oma juuksed alla ja muretu meie silikoon ujuda mütsid, mis lihtsalt sobivad isegi pikemad juuksed, ilma et oleks vaja sidumine see üles.Meie arvestav disain on ideaalne ujujad pikkade juuste, kes otsivad nii mugavust.

4.Täiustatud Turvalisus: Ei ole vaja muretseda ujumine ühise põllumajanduspoliitika alla kuuluvate või suunates samal ajal, kui sa ujuda.Meie silikoon ujuda mütsid on anti-slip ja anti-off disain, kirka vooder, haaratsid juukseid õrnalt ja kindlalt.

5.Kuiv ja Mugav: Meie silikoon ujuda mütsid pakkuda hea veekindel tulemuslikkuse hoida oma pea kuiv ja mugav ujumise ajal.Koos kerge ja õhuke veekindel disain, need on lihtne teha ja ei ima vett või kaalutõus.

sku: k241060

Materjal Silikoon
Päritolu Mandri-Hiina
Kohaldatava Inimesi MEHED

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…