Kaasaskantav Ultraheli Puhasti 45Khz Madal Müra-Prillide Puhastaja, Ultraheli, Prillid Cleaner 3 Transpordiliikide Puhastus (Tasuline Versioon)

0 Reitingud
€12.62 €15.97

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ultraheli Puhasti, Ehete Puhastaja Ultraheli Masin, kolm režiimi puhastus, kaasaskantav 45KHz madala müratasemega, ultraheli, prillid puhastusvahend ehted prillid kaelakee mündi kellad (laetav versioon)

Kolm režiimi: ultrasonic cleaner 3 astmed puhastamise režiimi, vastavalt erinevate puhastamist vajab, et valida eri ajal, üks hinne 3 minutit prillid, päikeseprillid, 3D prillid, kaks hinne 5 minutit hambaharja pea, habemenuga, kamm, kolme klassi kaua puhastus, ehted, meik pintslid, lauanõud, mündid.

[Laialdaselt]See ultraheli puhastaja saab puhastada klaasid, meik pintslid, hambaharjad, traksid, ehted, kellarihmad, pardlid, münte, jne., ideaalne kontoris ja kodus kasutamiseks.

Kantavad ehted ultraheli puhastaja: suurus 22.5x10.5x7.5cm (veemahuti suurus 15.5x7.5x4.5cm, võimsus 350ml), saab seda ultraheli puhasti, kui sa reisida.

Lihtne kasutada: ultraheli puhasti peamiste nuppu kontrolli, rohkem stabiilne, vastupidav ja paindlik, stiilne ja turvaline disain, sisemine veekindel, puutetundlik ekraan, võimalik juhtida sujuvalt ja lihtsalt.

suurus: 22.5 x 10,5 x 7,5 cm

Materjal: ABS

värv: valge+Hall

Pakendi Sisu:

1 x masin

1 x laadija kaabel

1 x inglise juhiseid

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

Umbes Dropshipping

1) Me aktsepteerime dropshipping, meil on palju kogemusi dropshiping ja ei pane mingeid reklaame ja materjalide järjekorras.

2) Me võtame CSV-fail (Excel Fail) käepide et lahtiselt tellimusi.Sa lihtsalt pead maksma ühe korra Kristiaed.ee.Me käitlemise teie tellimuste accoring-exceli fail.võite saata meile CSV-fail, mis on kõikide kontaktide customerrsquos andmed (Nimi, e-Posti aadress etchellip) ja et info( värv, suurus).Ma teile pakkuda kogu hind.Sa lihtsalt vaja panna üks, et Kristiaed.ee, pärast maksad selle eest.Meil saad laadida oma faili oma süsteemis ja käitlemise teie tellimuste accoding oma faili.

Pärast seda, kui me laeva välja et, ma saadan tagasi CSV-faili jälgimise koodi.

sku: k23746

Brändi Nimi FGHGF
Võimsus (W) 800W
Võimsus 300ml
Pinge (V) 6V
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…