Nailon Vee Süstid Väljalaskeava Vee Paagid Hõlmab Sobib Mere-ja Välistingimustes

0 Reitingud
€6.42 €12.59

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Omadused:

OOTDTY

Kaitsta oma RVs või jaht kütuste tankid ja vee ühendus selle mitmekülgne Vee Paagid Kate.Valmistatud vastupidavast nailonist materjal, see tagab turvalise tihend, et vältida lekkeid ja reostust.

See Vee Paagid Kate on mõeldud mugavuse ja usaldusväärsust.Tema lihtne avada kruvi top võimaldab kiiret juurdepääsu ilma vaja tööriistu, kuigi metallist säilitades kett tagab teile kunagi misplace kork.

Sobib paadi omanikud, RVs entusiastid, ja haagissuvilate reisijatele, see veepaagid Kate on peab olema lisaseade.See pakub kiusame tasuta lahendus tankimiseks või lisada vett, et oma tankid, muutes oma väljas seiklusi nauditavamaks.

Kas teil on road trip koos oma RVs või purjetamine avatud mere teie jaht, see veepaagid Kate on ideaalne tagades ohutuse ja terviklikkuse oma kütuste tankid ja vee sisselaskeava.See sobib marine boat, jahid, haagised, veoautod, traktorid ja haagised.

Versiooniuuendusi oma paadi või RVs kogemusi selle kvaliteediga Vee Paagid Kate.Selle UV-stabiilne ja vastupidav ehitus tagab pikaajalise esituste Viibimise vaba muretse ja nautida oma seiklustest täiel rinnal.

Tehnilised andmed:

Materjal: nailon

Pakett Sisaldab:

1xWater Tankid Kate

Märkus:

Palun lubage 1, 3cm vea tõttu manual mõõtmise, palun veenduge, et te ei meeles, enne kui pakkumise,

Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.

sku: k23495

Brändi Nimi QILEJVS
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…