S15 HEPA Filtrit Tineco Puhas ÜKS S15 Seeria ÜKS Puhas Õhk Pet Juhtmeta Tolmuimeja, Pre & Post Filter

0 Reitingud
€9.65 €11.49

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

S15 HEPA Filtrit Tineco Puhas ÜKS S15 Seeria ÜKS Puhas Õhk Pet Juhtmeta Tolmuimeja, Pre & Post Filter

Ühilduvad Mudelid: Täiuslik sobib PUHAS ÜKS S15 seeria, sealhulgas S15 PRO, S15 Lemmiklooma, S15 Essentials tolmuimejad.

Lisatasu Materjal: Pre-filter on valmistatud kõrge-tugevus kangast ja tihe võrkmaterjal, et tagada pikaajaline kasutus.Post-filter on valmistatud Hepa filtreerimine kiht, mis on tõhus 99.97% absortion osakesed nii väike kui 0.3 Mikromeetrit.

Lihtne Paigaldada: Funktsioon magnet disain kergesti detaching ja uuesti.On soovitatav pesta filter voolava vee all iga 2-3 nädala tagant, olenevalt kasutamise sagedus ja peab olema täielikult kuiv enne uuesti installimine.

Parandada Puhastus, Esitus: Puhta vähem vaeva ja aega, mis on spetsiaalselt suur koht.Hoida vaakum puhas ja vähendada tolmu ummistumist, seega hästi kaitsta vaakum mootor.Hingata puhtamat õhku ümber kodu, kontori, töökohal.

Value Pack: vahetatav filter komplekt sisaldab 2 pack pre filtreid ja 2 pack HEPA filter tineco vaakum.Soovitatav on asendada pre filter iga 2-3 kuu jooksul, HEPA-filtrit iga 6 kuud, et saada parimaid tulemusi.

Materjal: plastik

värv: nagu näha

Pakendi Sisu:

2 x pre filter

2 x post filter

1 x puhastage harja

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k23377

Brändi Nimi Cikuso
Pinge (V) 220V
Funktsioon Märg ja Kuiv
Võimsus (W) 50W
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…