Tee Kirg Mootorratta Speedo Kaabel Spidomeeter Traat HONDA CBR250 CBR14 CBR17 CBR19

0 Reitingud
€12.07 €20.11

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Palun Lugege Kirjeldust Hoolikalt Allpool Tähelepanu :selleks, et mitte teha mured ,siis palun seda tagada, osad sobivad oma mootorratta.siiras soovidega, et kõik ostjad.

Selleks, et vältida ohtu, mis on põhjustatud mootori käivitamist, kui edastamine ei ole vabakäigul.

Kahe riigi ohutuse start lüliti:

1. Lahti, ohutuse start lüliti on tavaliselt ühenduseta, ja alustada circuit on ära lõigatud.Sel ajal, ei ole vastuse, kui start lüliti on alla vajutatud ja mootorit ei saa käivitada.

2. Lähedal hoidke sidur hakkama tihedalt, ja sidur on lahutatud.Sel ajal, lüliti saab suletud ja seda saab käivitada mis on suunatud riigi, ja seal ei ole edasi sissetungi, vältides ohtu.

Tootja: Teede Kirg Kirje Tüüp: Mootorratta Spidomeetri Traadi Materjali Tüüp: Kõrge Kvaliteediga Terasest Traat Kvaliteet: Tase A Seisukord:100% Uus ja Pakendis Includ:1 TK Pakend Sealhulgas : Kuni teie valitud

Sobivus HONDA

Eest CBR250 CBR14 CBR17 CBR19

Tulu: 1.Palun võtke meiega ühendust e-posti teel 30 päeva jooksul, kui teil on vaja pöörduda. 2.Tagasi element peab olema algne seisukorras,saatis kauba tagasi aadress me ütleme teile. 3.Ostuhinda, ei tagastata, kuid lähetamise kulud on, ei kuulu tagastamisele, kui ostjad osta tooteid viga,ostjad vaja endale tagasi merevedude kulusid . 4.Ostjad võivad nõuda täies ulatuses tagasi hulka kuuluvad transpordi maksumus või muuta toodete tasuta,kui meil postitatud vale productsmissed paketi shipping company, halb kvaliteet või tooted on katki veo ajal(selgeid pilte tooted ja paketid).

Tagasiside: 1.Kui meie hea ostja, soovist saate meile anda 5 tähte ja positiivne tagasiside pärast saate meie kõrge kvaliteediga tooteid.Meil on alati soodustus või kingitus, teine-osta kliendid, kes annab meile positiivset tagasisidet. 2.Me näitasime tarneaeg klientidele,nii et ärge jätke meid negatiivset tagasisidet, kui teie pakk saabus hilja,see on põhjustatud shipping company. 3.Ärge kartke emaili meile kui tahes küsimustele, me vastame 12 tundi.Ärge avage vaidluse või jäta negatiivset tagasisidet kergesti , usaldage meid ja e-posti, meile otse,kõik probleemid on võimalik lahendada.

sku: k2278

Sildid: tee kirg mootorratta speedo kaabel spidomeeter traat

Materjali Tüüp Kõrge Kvaliteediga Terasest Traat
Toote Kaal 182g
Erilised Omadused Otsene asendajaid originaal osad
Brändi Nimi Tee Kirg
Toote Tüüp Köied & Kaablid
Mudeli Nimetus CBR 250
värv Nagu pilt näitas, (Tegelik Fotod)
Motobike Teha Honda
Päritolu Mandri-Hiina, Hiina(Mandri)
Kvaliteedi Garantii Jah
Kogus 1 tk
Väline Testimine Sertifitseerimine ISO9001

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…