2024 Laua Kalender Inspireeriv Igavene Päevase Kalendri Kontoritarbed

0 Reitingud
€11.19 €13.02

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Nimi: Laua Kalender

Värv: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

Materjal: paber

Suurus: 15*14 cm 5.85*5.46 tolli

Lehekülgede arv: 180

Kaal: 400g

Toote Kirjeldus

Peatada motiveeritud ja organiseeritud aastaringselt meie 2024 Motiveerivat Laua Kalender!Iga lehekülg väljendab elu väljakutsed on lõbus viis, usalduse lahendada ülesandeid.Valmistatud paksust, tugevast materjalist paber, see kalender on ideaalne, et hoida oma ajakava teele.Kavandatud sama erakordse kvaliteediga, nagu meie ajakirjad, planeerijad ja notepads.Samuti muudab suur tasu kingitus oma lähedastele!

Selle toote kohta

♜Multifunktsionaalne Kalender: Tõsta oma töö õhkkond, mille 2024 Inspireeriv Laua Kalender.Väljendada oma unikaalne stiil ning nägemus, samas kasutades seda disaini notepads, päevikud ja korraldajad.

♜OHUTU MATERJAL: 2024 inspireeriv laua kalender on hoolikalt läbi mõeldud, uimastamise kunsti ja inspireeriv hinnapakkumisi.See vastupidav kalender on valmistatud kõrge kvaliteediga materjalidest, sealhulgas paks, vastupidav, fade vastupidav paber, ja trükitud läikiv tint suurendada oma ilu.

♜SUUREPÄRANE KINGITUS: Heledamaks kellegi päev see inspireeriv laua kalender.Iga lehe funktsioone inspireeriv tsitaat ja planeerija praktiliste eesmärkide seadmine.Ka suured, nagu notepad kalender, nii et saate kergesti jälgida, ülesandeid ja sündmusi.

♜USALDUST: Suurendada oma edu määrad meie 2024 Motiveerivat Laua Kalender.Featuring inspireeriv hinnapakkumisi ja pilkupüüdva disaini, saate viibida inspireeritud ja keskendunud ülesanne.Hoia peal sisestage kuupäevad, sündmusi ja meeldetuletusi, suurendades samal ajal oma tootlikkust.Ideaalne kasutamiseks kodus ja tööl, saada valmis selleks, et saavutada oma eesmärke on see must-have toode.

sku: k22682

Tüüp Kalendri Trükkimine
Stiil Tabel kalender
Type3 2024 kalender
Päritolu Mandri-Hiina
Type4 Töölaua Kaunistus Kalender
Mudeli Number Lahtised Lehed Ring Kalendrisse
Type5 Motivatsiooni hinnapakkumisi 2024
Type2 Motiveerivat laua kalender
Type1 Inspirational quotes iga päev kalender

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…