Puidutöötlemine Arc Korrastamist Seadme Käsitsi Puidust Burrs Trimmer Vastupidav Teravad Noad Kaasaskantav Puusepatööd Puidutööstuse Tööriistad

0 Reitingud
€6.58 €11.97

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Omadused:

1.Tõhus Käsitsi: Puit Burrs Trimmer funktsioone käsitsi disain, mis võimaldab täpselt kontrollida ja kohandamine kuigi korrastamist puit burrs.Selle vastupidav teravad noad vaevata läbi lõigatud puit, tagades sujuva ja puhta servad kergust.

2.Mitmekülgne Arc Korrastamist Seade: Serv Tihendi Riba Arc Korrastamist Seade on mõeldud spetsiaalselt puidutöötlemine ülesandeid.See tegelikult trimmib kaare-kujuline servad erinevaid materjale, sealhulgas puitu, pakkudes professionaalse viimistluse mööbli ja muude puidutöötlemise projekte.

3.Täiustatud Vastupidavus ja kulumiskindlus: Varustatud kulumist-vastupidavad komponendid, Puidutöötlemis-Kaar Korrastamist Seade on ehitatud vastu pidama ranget kasutada.See on ehitatud materjalist, mis talub deformatsioon, tagada pikaajaline jõudlus ja töökindlus.

4.Kiire ja Kerge Nurga Planeerimine: See Trimmer saab kiiresti ja mugavalt muuta, et eemaldada liigne materjali nurga planeerimine.See võimaldab täpset ja tõhusat eemaldamist soovimatu servad või puudusi, säästes aega ja jõudu puidutöötlemise protsessiga.

5.Sobib Sise-ja Välistingimustes Kasutamiseks: Mõeldud kasutamiseks koos mööbli ökoloogilise lauad, see Trimmer on ideaalne kasutamiseks nii sise-ja välistingimustes.Universaalsus teeb ta väärtuslikuks vahendiks, puusepad, DIY entusiastid ja erialainimestele.

Tehnilised andmed:

Materjal: Plastik

Suurus: 18*9.4 CM

Teade:

1.Tegelik värv võib veidi erineda pildil tingitud valguse mõju.

2.Palun lubage 1-3cm kõrvalekalde tõttu käsitsi mõõtmine.

Pakett Sisaldab:

1 * Arc Korrastamist Seade

sku: k22601

Brändi Nimi ACCHAMP
Päritolu Mandri-Hiina
Mudeli Number Serva Trimmerid
Materjal Plast

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…