Ise Tõstab Camping Magab Padi-Ultralight Telkimine Matt Koos Padi Ja Suu Pump Veekindel 3.2 Tolline Magab Padjad

0 Reitingud
€41.39

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Ise Tõstab Camping Magab Padi-Ultralight Telkimine Matt Koos Padi ja Suu Pump Veekindel 3.2 Tolline Magab Padjad Enam & Laiem Suurus Telkimine Õhu Matterss - Ise-tõstab camping padjad meetmed kuni 78.7 tolline x 27.6 tolline x 3 cm.See on võimalus anda teile suurema lõõgastav ruumi, mis võimaldab teil istuda või lamada ja nautida coziness.Sa saad paremini magada tähtede all pärast pikka päeva matkamine.

Vastupidav & Väga Mugav Kämping Magab Padjad - parandada pehmuse ja vastupidavuse, meie telkimine air madratsite vastu lisatasu ja veekindel ripstop nailon 40D ja kasutab TPÜ vooder.Paks 3-tolline telkimine tampoonid magab, et kaitsta raskel maastikul, kõvade põrandate ja külmades tingimustes.See magav matt võtab vastu ergonoomiline tekstuur disain pinnale, aidates inimestel magada ka rohkem abi, et leida parem tasakaal.

Uuendusliku Sisseehitatud Air Pump - Lihtsalt trampima või käsitsi vajutage täielikult täituma telkimine matt 1-2min, mis on mugav ja lihtne.Palju lihtsam kui puhub ta kuni oma hinge või teise pumba.

Unikaalne Ühendatavus & Paranenud Padi - See magab padi on varustatud snap-kinnitused külgedel, millega saab ühendada kaks magamiskoht, jalamatid koos lihtsalt, nii, et moodustub voodi.Nõuetele lülisamba meeles, lisasime ergonoomiline padi sellel Telkimine Pad, mis on täiesti sobivad kere kõver ja annab suurepärase kaela toetada.

Kompaktne ja Kerge Väljas Magab Padjad - On ultralight telkimine madrats, padi kaalub vaid 28 oz.See mahub lihtsalt oma seljakott ja on vaevatu teha ümber.Oluline backpacking, kämping, auto, reisimine, jahindus, rannas, jne.

Materjal: nailon 40D+TPU

värv: roheline

Pakendi Sisu:

1 x magab padi

1 x ladustamise kott

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k22259

Mugav Temperatuuri Skaala [>15℃]
Täidis Muud
Single/Double-Magamiskott Pleisse Ühe Magamiskott
Kategooria Puuvillane Magamiskott
Kohaldatava Inimesi Täiskasvanud
Pikkus Lengthened (1.8 m-2 m Height)
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…