2tk Täielikult Automaatne veetaseme Kontrolli Float Valve -, Vee-Taseme Töötleja veepaak

0 Reitingud
€15.40 €21.10

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[Stabiilne Jõudlus]On 304 roostevabast terasest täielikult automaatne veetaseme kontrolli ujuki klapp, mis automaatselt kontrollib veetaseme ilma käsitsi vahetamine!See võib asendada traditsioonilised floating ball valve, stabiilse jõudluse ja kõrge usaldusväärsus.

[High Quliaty]Valmistatud toidus 304 roostevabast terasest, et tagada ohutus joogivett.Koos peen välimus ja vastupidav kõva koorega, see on tugev hõõrdumine ja löögikindlus, tõhusalt suurendada eluiga toode.

[Small & Save Koht]See toode on väike ja ei võta ruumi, ja see on hea, et traditsioonilise protsessi tõhusalt suurendada vee väljund, mis on rohkem kui traditsiooniline float valve.

[Säästa Vett ja Ressursse]Praktilise kasutamise ja lihtne paigaldus.See on pikk kasutusiga, on madal ebaõnnestumise määr, ja säästab vett ressursse.

[Laialdane Kohaldamine]floating ball valve, sobib vee paagid vett, tornid/basseinid /vee basseinid/solar vee paagid/vee säilitamine, jne.Ole elektrit vaja on, ja puhastage veega, mille rõhk on suurem kui 0.2 kg juhtimiseks kasutatakse vee tase.

Kirjeldus:

tüüp: ülemine vee ühendus / Pool sisselaske

Kohaldatava temperatuur: 0-100 ° C

Töörõhu vahemik: ≤ 1.0 MPa

Elamu puuduta vee rõhk: 0.3~0.5 MPa

Rõhu vahemik: 0.2~10KG

Kohaldatav keskmine temperatuur: ≤ 1~80℃

Kõrge temperatuur-vastupidavad keskmine temperatuur: -20 ° C~100 ℃

suurus: 20mm / 25mm

Materjal: 304 roostevabast terasest

värv: hõbedane

Pakendi Sisu:

2 x täisautomaatne veetaseme Kontrolli Float Valve

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k21969

Struktuur Nurk
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…