Lapsed Täispuhutav Lainelaua Õppida Ujuma Ujuvad Juhatuse Suvel Rannad, Järved, Ookeanid Kickboard Bassein Tarvikud Ujumine

0 Reitingud
€4.81 €6.88

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsin lõbus ja lihtne viis surf lained?Proovige meie lapsed täispuhutav lainelaua!See on kerge ja vastupidav täispuhutav keha pardal, mis on loodud kooskõlas hüdrodünaamiline põhimõttest, suurendades stabiilsust ja turvalisust.Saate hõlpsasti paisutada ja deflate ta.See on ideaalne lastele igas vanuses ja oskuste taset.Teie ja teie lapsed saavad nautida lahe ja õnnelik suvel meie lapsed' täispuhutav lainelaua.

Tehnilised andmed:

Nimi: Täispuhutavad partei juhatus

Värv: roosa/roheline

Suurus: umbes 52*38*11cm/20.47*14.96*4.33 tolli

Kaal: umbes 0,2 kg

Kohaldatava vanus: Rohkem kui 3 aastat vana

Materjal: 0.35 mm tugev kleeplint

Pakkeleht:

1*Täispuhutav keha juhatuse

Vaata rohkem toote detailid

1.Naudi Lahe ja Õnnelik Suvel : See täispuhutavad lainelaua on ideaalne kingitus lastele või inimestele, kellele meeldib vee lõbus.See on lihtne ühendada ja deflate.Saate seda kasutada selleks, et õpetada oma lastele, kuidas ujuda, või on lõbus vetes.See täispuhutavad lainelaud teha oma suvi rohkem lahe ja õnnelik.

2.Usaldusväärsed ja Vastupidavad: Koos 0.35 mm lindi materjal, see täispuhutavad lainelaua on vastupidavad purunemist ja õhu leket, nii et saate surfata usalduse ja naudingut.Võite kasutada seda lainelaua pikka aega.

3.Naha-sõbralik ja Nonirritating: See täispuhutavad keha pardal on valmistatud kõrge kvaliteediga materjal, mis on õrn nahale ja ei tekita ärritust.Ja peenelt töödeldud pind tagab mugava ja ohutu surfamine kogemus.

4.Lihtne Slaid: juhatus kasutab täispuhutav pontoon, mis vastab põhimõtted hüdrodünaamika, vähendades vastupidav tugevus vett ja tagada lihtne ja tasuta, kes liugleb igal vesi.

5.Suurendada Oma Tasakaalu ja Osavuse: See täispuhutavad lainelaua on ideaalne vahend, et aidata teil parandada oma tasakaalu, osavuse ja koordinatsiooni vee peal.See on topelt käepideme disain, mis võimaldab teil grip see mugavalt ja ohutult.

sku: k21658

Väljas Tegevust ujumine
Kohaldatava Inimesi Unisex
Mudeli Number Täispuhutav partei juhatus
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…