Eeterliku Õli Hajuti, Niisutaja 7 Värvid Leek Kerge Niisutaja Difuusor Spa Home Jooga Office Magamistuba

0 Reitingud
€15.94 €20.98

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hajuti & Niisutaja 2-In-1: kasutades ultraheli aurusti tehnoloogia, lagundada vee-ja eeterlikud õlid väikesteks udu osakesed.Nii, et seda saaks kasutada difuusor ja niisutaja.Plus, 180ml vett, tagab saab nautida pidev udu tundi ilma, et peaks uuesti korduma!

Värvikas Leegi Efekt: leek difuusor integreerida koos sisseehitatud 7 värvi muuta LED valgus, mis kogub valgus ja udu, et luua realistlik leegi efekt, lisades, lõõgastuda, rahustab, rahulik õhkkond, et teie kodu, kontor, spa jne.

Auto Shut-Off: tulekahju difuusor featuring ultra-vaikne töö meeleolu 25dB rahulik keskkond aitab leevendada teie meeleolu, vabaneda stressist & parandada oma une kvaliteeti.Ja, auto shut off funktsioon,aitab leek difuusor töötamast üks kord vett, mistõttu on väga turvaline ja usaldusväärne.

Suured Kingitused ja Soe Care: See hajuti on parim kingitus oma sõpradele ja perele, et hoida neid eemal kuiv õhk ja lõõgastuda.Mõned tilgad oma lemmik eeterlikku õli saab täita ruumi palju lõhnaaine kontori, jõusaali, spa või kodus.

Palun lugege kasutusjuhend hoolikalt läbi enne kasutamist.

Värv:Valge/Must

Materjal:Plastik

Suurus:171x75x101mm

Pakendi Sisu:

1 x Pihusti

1 x Type-C kaabel

1 x Kasutusjuhend Hiina ja inglise keeles

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valguse peegeldumine ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k20900

Võimsus (W) 2W
Humidification Meetod Ultraheli
Võimsus 1L
Müra 36db
Brändi Nimi Cikuso
Pinge (V) 5V
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…