Loomade Kostüümid Puhul Lapsed Puuvill Jänku Onesie Kapuutsiga Komplekt Cosplay Varustus Cartoon Romper Halloween Thanksgiving

0 Reitingud
€12.32 €30.79

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kleit üles oma väetid see armas loomade Halloween kostüüm, mis on valmistatud segatud puuvillasest materjalist.Lihtne puhastada ja täiuslik cosplay, see lisab võlu tahes laste poole.

Kirjeldus:

Materjal: kombineeritud puuvill

Suurus: 70/80/90/100/110/120

Kaal: umbes 400g

Pakkeleht:

Jänku Kostüüm Romper*1

Vaata rohkem toote detailid

1.Pehme ja Mugav: Oma teise lapse näeb jumalik selles looma kostüüm, mis on valmistatud pehme, hingav ja elastne segatud puuvillasest materjalist.Plus, see tagab ohutuse ja soojust ajal väljas mänguaeg.

2.Lihtne Puhastus: Hoidke oma väikesi' Väikelapse Looma Kostüüm on hästi hooldatud ja puhas kergust.Ta talub mitmekordset pesu ja säilitab oma kuju ja pehme tekstuur.

3.Lõbus Loomade Riietus: See väikelapse looma kostüüm sisaldab küüliku-kujuline disain, mis on ideaalne siseruumides kanda, Halloween kleidid, või käivad poole.Sinu väike laps on armastus pehme ja hubane kangast ja cartoon loomade stiilis.

4.Moodsad Lõbus: Koos mütsi ja tõmblukk disain, see Väikelapse Looma Kostüüm on lihtne kanda ja praktiline.Teie laps on jumalik ja kaitstud, kui nad joosta ümber käesoleva hubane ühes tükis.

5.Sobiv Kingitus Andes: Meie loomade kostüümid teha suurepärane kingitusi lastele, mis võimaldab neid mugavalt kleit üles oma lemmik džungel olendid Halloween, sünnipäevad, või mis tahes mänguaeg kord.

sku: k20202

Beebi Vanus 10-12 kuud
Hooaeg Talv
Muster Tüüp Loomade
Osakonna Nimetus Beebi
Sugu beebi unisex
Päritolu Mandri-Hiina
Materjali Koostis Kombineeritud Puuvill
Mudeli Number Armas Loom Kostüüm Beebi, Mudilane
Materjal PUUVILL
Vanus 13-24 m
Sobivus Sobib tõsi suurus, võtke oma tavaline suurus
Toote Tüüp Footies

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…