Kunstnik Valitseja Kehtestatud Joonis Geomeetrilised Valitseja Pidevalt Muutuvas Lill Valitseja Kehtestatud Vastupidav Ebaregulaarne Serv Valitseja Multi-Lille Valitseja

0 Reitingud
€9.68 €14.24

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See komplekt stimuleerib kujutlusvõimet ning aitab parandada käed võimeid.Tehtud ei ole lihtne murda, see on täiuslik, poisid ja tüdrukud, et lahendada emotsioone ja väljendada ennast läbi kunsti.

Toote materjal: akrüül

Toote suurus: 31.5*22*3cm/12.4*8.66*1.18

Toodete Nimekiri:

1 * mall, joonlaud komplekt

Vaata rohkem toote detailid

1.Innustada Loovust: Unleash oma kujutlusvõimet seda malli valitseja seatud!Stimuleerida oma loomingulist keskused ja katsetada erinevaid kujundeid ja mustreid.Eksperiment lõputu mustreid ja kujundeid, ja vaadata oma innovatsiooni liuglema!

2.Tahke Usaldusväärsus: ülima eelisjärjekorras materjali ohutus, see mall, joonlaud komplekt on töökindel valik kõiki teie loomingulisi vajadusi.Valmistatud vastupidavast akrüülist, see on lapse-sõbralik.

3.Parandada Motoorseid Oskusi: Meie mall, joonlaud komplekt aitab arendada peenmotoorikat koordineerimise oskusi, suurendada praktilist oskust ja loovust.Juhtida keerulisi kujundeid kergust ja täpsust, ideaalne parandamine kunsti potentsiaali.

4.Hea Tuju: Väljendada ennast loominguliselt, lahendada emotsioone, ja lõõgastuda erinevaid kujundeid ja mustreid.Luua kauni kujunduse kohta paber, kangas või puit kõikjal, igal ajal.Väike ja kaasaskantav, see komplekt aitab säilitada hea tuju.

5.Loominguline kingitus: See hõlmab erinevaid kujundeid ja mustreid, mis võivad innustada nende loovust ja kujutlusvõimet.Kas nad on joonistus lõbu või kooli projektid, selle valitseja kehtestatud aitab neil saavutada hämmastavaid tulemusi.

sku: k197816

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…