Puust Kala Võtmehoidja Loova Meele Lõbus Mänguasjad Cartoon Kott Keyrings Rippuvad Kotid Tarvikud Kotti Tassima Käekott Rahakott Seljakott

0 Reitingud
€2.40 €4.53

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

【Puust Kala Võtmehoidja】See armas võtmehoidja on väga sobivad kasutamiseks Täiskasvanutele ja Lastele .See teeb karge heli,Puudutus ja ärakuulamise anda ärevus väga mugav dekompressiooni tunne.

【Stress relief mänguasjad täiskasvanud/lapsed】Need võtmehoidjad ei ole ainult stress relief mänguasi , kuid on võimalik ka riputada oma telefoni juhul, kott, võtmed ornament.See võib olla ka riputatud kontoris ja kodus ilus kodu kaunistamiseks, tekitades pingevaba ja rõõmus õhkkond teile.

【Väike ja lihtne teha】, Et võtmehoidjad on kerge, tuleb karabiin lukk, mida saab kergesti riputada rahakotid, riided,kotid, samuti uksed, seinad.Saate hõlpsasti võtta fidget võtmehoidja koos teiega kooli -, kontori-jne.Kompaktne ja kerge,mistõttu on seda lihtne kaasas kanda kõikjal jaoks mugav kasutada;See toob lõputu lõbus ja lase anxity ära minna.

【Vastupidav Materjal,】 Võtmehoidja on valmistatud kõrge kvaliteediga PP materjal, lihvitud tahke, sile ja lõhnatu, tugev ja vastupidav, mitte lihtne sulata või deformeeruda.

【Ideaalne kingitus】eriline disain ja viise mängimine võtmehoidja mänguasi huvitavamaks muuta, ja fantastiline.Meie klaviatuur fidget mänguasi on väga lastele sünnipäeva soosib, suur kingitus Tänuga,Halloween,Isikud,karneval isikud, aed isikutele,jne.

Suurus Graafik:

2.8cmx2.8cmx5cm/1.10inchx1.10inchx1.97inch

Pakett Sisaldab:

1 Loov Võtmehoidja

Märkus:

1.See ei ole imikute mänguasjade, palun võtke lastele kättesaamatus kohas, et vältida söömist.

2.Palun lubage veidi vigade tõttu manual mõõtmise ja erinevate monitoridega.

sku: k196110

Sugu Naised
MainKey3 Fidget Meele Lõbus Mänguasi
Brändi Nimi Phenovo
MainKey4 Eemaldatav Karabiin Võtmehoidja Clip Keycap Mänguasi
MainKey2 Täiskasvanud Klaviatuur koos LED Võtmehoidja
Päritolu Mandri-Hiina
Trahvi või Mood Mood
MainKey6 Auto Võtmehoidja Käekott Seljakott Tassima Rippuvad
Stiil Classic
Kuju\muster Loomade
MainKey1 Auto Võtmehoidja
Toote Tüüp Võti Ketid
Mudeli Number Cyber Teenete Aku
MainKey5 Võtmehoidja Nupud Sõrme Mänguasi
Metallide Tüüp PUUDUB

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…