Pöidla Randme Guard Compression Pöidla Fikseeritud Randme Guard Käsi Nikastus Kõõlusepõletik Käepaela Randme Tugi Sport Jõusaal Koolitus Ümbrised

0 Reitingud
€17.90

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pöidla Randme Guard Compression Pöidla Fikseeritud Randme Guard Käsi Nikastus Kõõlusepõletik Käepaela Randme Tugi Sport Jõusaal Koolitus Ümbrised

Kirjeldus:

nimi: Pöidla Randme Valvur

Värvid: beez, must

Stiil: Unisex

Kogus: 1 tk

suurused: üks suurus

Kogupikkus rihm on 20cm

Omadused:

1. Asendus-ja Kaitse: See randme traksidega on väga elastne ja annab õrn surve, leevendab randme ebamugavust ja väsimus.

2. Mugav ja Hingav: Valmistatud kõrge kvaliteediga kangast, see randme traksidega pöidla toetus on mugav kanda ja on hea hingavus.Sisemine kiht ei ärrita nahka ja annab optimaalse toetust oma randme ja pöidla.

3.Reguleeritav ja Kindel: See randme traksidega pöidla tuge saab reguleerida vabalt vastavalt suurusele randme, tagades kindla ja mugavad ja parajad.See on valmistatud kulumiskindel materjal, mis ei ole lihtne tõsta välja lülitatud või deformeeruda, nii saab seda kasutada pikka aega.

4. Lai Rakendus: Kas olete mänginud sulgpall, lauatennis, korvpall, tennis, või mis tahes muud liiki sport, See randme traksidega pöidla toetus hoiab randme ja pöidla täielikult kaitstud vigastuste eest.See sobib ka iga päev kontoris, õppimine, kirjutades, ja muid tegevusi, mis nõuavad randme ja pöidla liikumise suhtes.

5.Värviline Disain: Meie randme traksidega pöidla tugi on saadaval neljas erksad värvid, mis sobivad eri isiksus ja eelistusi.See ei ole kerge kaduma, nii et saate nautida erksad värvid pikaks ajaks.

Pakend:

1tk * Pöidla Randme Valvur

sku: k19372

Kohaldatava Inimesi Universal
Vanus Ülaltoodud 13
Materjal 80% nylon + 20% polüester
Mudeli Number Compression Pöidla d397
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…