Lukk Teataja Kawaii Loomade Kaane Lukustus Teataja Peamiste A5 Lukk Päevik Kaitstud Sülearvuti Planeerija Korraldaja Tüdrukud, Naised

0 Reitingud
€10.19 €20.38

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Lukustamine Päevik on armas ja atraktiivne, täiuslik tüdrukud üles kirjutama oma mälestusi, pakkudes salajane koht, kus ennast väljendada.

Kirjeldus:

Nimetus: Locking Päevikut Võti

Materjal: paber, faux karusnaha

Suurus: 14.8*21.5 cm/5.83*8.46 tolline(umbes)

Pakkeleht:

1* Puldiga Päevikut Võti

Teade:

1. Kangas on tie-värvimise protsessi, ei ole nii, et iga toode täpselt sama, siis palun pööra tähelepanu enne tellimuse!

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage 0-1cm viga.Palun veenduge, et te ei pahanda, enne pakkumist.

3. Erinevuse tõttu erinevate monitorid, pildi ei pruugi kajastada tegelikku värvi kirje.Aitäh!

Vaata rohkem toote detailid

1. [ Armas Kass Kate ] ohutu koht, tüdrukud mõtlevad ja tunnevad, Teataja Lukk on projekteeritud armas palus kass kata, salajane sülearvuti noored tüdrukud.

2. [ High-klassi Materjal ] Trükitud armas ja värvikas mustrid, Päevik Lukk on featuring õrn välimus ja suur vastupidavus, valmistatud kõrge kvaliteediga pehme palus.

3. [ Projekteeritud Lock ] arvestust oma igapäevast elu, Lukk Teataja on ideaalne tuletades meelde nende lapsepõlve õnnelikuks mälestusi tulevikus, pakkudes privaatsust tüdrukute kirjutada isiklikke mõtteid.

4. [ Vorm eneseväljenduse ] Enamat kui pelgalt sülearvuti, Lukk Päevik on unleashing lapsed ja täiskasvanud " kujutlusvõime, koht, kus noored tüdrukud võivad oma mõtteid väljendada.

5. [ Ideaalne Kingitus Lastele ] Teataja Lukk ja Võti on ideaalne valik pool soosib ja sünnipäeva kingitused, ideaalne kingitus teie sõbrad, naabrid, ja peredele, mis on populaarne nii lastele kui täiskasvanutele.

sku: k19362

Mudeli Number teataja lukk
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…