Müüja Maksab Postikulud, Et Moodustavad Erinevus Vaba Shipping Tasuta Kohaletoimetamine Eksklusiivne Link

0 Reitingud
€132.89

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hongxiang Ehted Tehase

1. Võib pakkuda teile kohandatud teenuseid.

2. Kui teil on vaja oma toodete kataloogi ja tsitaat, palun võtke ühendust klienditeenindusega.

3. Kui teil on vaja lahtiselt ostud, palun võtke minuga ühendust ja ma näitan teile pakkuda allahindlust.

4. Kui teil on müüa Internetis või on vaja reklaamida toodet, ma ei saa anda teile kõrglahutusega pildi käsikirjaline materjal.

5. Kui teil on küsimusi, võite minuga ühendust igal ajal, mul on hea meel, et teenida teid.

Ettevõtte Profiil

*Hongxiang ehted ja jade Co., Ltd.on professionaalne tootja, kes tegeleb ehete ja jade töötlemine.Alates selle loomisest, tuginedes võimsad vahendid kodu-ja välismaal, firma on teinud suuri saavutusi kutseala.

*Ettevõte on üks esimesi tootjaid investeerima raw kivi töötleva tööstuse Hiinas, kasvab koos ehete ja jade tööstus, 2019, mis aasta väliskaubanduse kogunemine ja stabiilne klientuur, firma on lahendatud stiilis probleem paljud edasimüüjad kodu-ja välismaal.Samal ajal on see ka sadestatud mitmeid võimas äripartnerid,ja tingimusel, et välis-ja kodumaiste tootjate ja klemmid vaja kuum kaup.Nagu DIY tootmine.

KKK

1: kas sa Oled tootja?

A:Jah, me oleme ehted tehase.Kuid enamik meie klientidele mitte ainult müüa ehted, samuti saame pakkuda neile muud tarvikud.

2: Kuidas ma saan oma kauba pärast, ma maksan?

A:Kui seal on stock, me korraldab kättetoimetamise express 3-5 päeva jooksul, ja siis me saadame express number, et teil on, kuni te seda vastu võtta-- Kui kaup on otsas, me korraldame tootmise pärast taotluse saamist oma makse, tootmise aeg on tavaliselt 15-28 päeva vastavalt tellimuse kogus.Me võtame fotod oma viide enne sünnitust.Oma nõusoleku, me korraldab kättetoimetamise.

3.Kuidas ma, et?

A:Vali oma lemmik toode (stiil, värv, suurus) ja start järjekorras, ja maksta selle eest, Alibaba, PayPal, Western Union rahaülekannete või T / T ja muid turvalisi makseviise.Me oleme kätte saanud teie tellimuse ja saadab kauba DHL, UPS, FedEx, EMS jne.tarneaeg on 5-7 päeva.Pärast saadame kauba saadame teile jälgimise numbri e-posti teel.

Valige oma lemmik toode ja saadan päringu, me vastame 24 tunni jooksul, kinnita tellimus ja makse, me saata pro forma arve, mis teie kontrolli, maksete kaudu Alibaba, PayPal, Western Union rahaülekannete või turvaline makse-T / T, jne.Me oleme kätte saanud teie tellimuse ja saadab kauba DHL, UPS, FedEx, EMS jne.tarneaeg on 5-7 päeva.Pärast saadame kauba saadame teile jälgimise numbri e-posti teel.

4.Võite pakkuda proovid?

A: Jah, kui sa seda vajad, palun kinnitage meie klienditeenindusega.Kui seal on stock, soovitame klientidel nõuda proovide kvaliteedi kontroll.Kuid kaubaveo kannab ostja.Juhul, out-of-stock või kohandatud tooteid, ostja kannab proovi tasu ja laevandus tasu.Pärast tellimuse kinnitamist on maksame kõik proovi tasud.

5.Kuidas ma maksa osta?

A: tasuda saab T / T, Western Union rahaülekannete ja paypal.

6.Millised on maksetingimused?

A: 30% tagatisraha, 70% tasakaalu enne sünnitust.

sku: k191745

Toote Tüüp Õnnitluskaart
värv SININE
Laevad HIINA
suurus 20X15cm

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…