Paint Cleaner Spray 100ml Lõhnatu Ja Kerge Lakk Strippers Kiire Tulemus Leibkonna Maali Tarvikud Metall, Klaas

0 Reitingud
€2.34 €6.88

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie vedelik värvi eemaldaja on kerged, kuid tõhusad värvi eemaldamine agent, mida saab eemaldada kogu kihti värvi, sealhulgas emailiga.See on täiuslik oma DIY projekte kodus.

Tehnilised andmed:

Nimi: Võimas värvi eemaldaja

Net võimsus: anout 100ml

Kõlblikkusaeg: 2 aastat

Toote suurus: nagu on näidatud pic

Kasutamine: Sobib eemaldades värvi pinnalt terasest plaadid, turvauksed, riistvara, jne.

Pakkeleht:

1tk*Vedelik värvi eemaldaja

Kasutada Meetodeid:

1. samm: kanna värvieemaldi otse pinna demonteeritakse.

2. samm: Oodake 2-5 minutit, kuni värv pehmendab, villid, ja koored maha.Pühkige pehmendatud, blistered värvi.

3. samm: Enne taotluse värvieemaldi, teha mõned kriimud pinna värvi, terava tööriista.See kiirendab värvi eemaldamise protsess.

Vaata rohkem toote detailid

1.Ideaalne Tõhusus: See vedelik värvi eemaldaja töötab mitu kihti värvi, mis säästab teie aega ja vaeva.See lahustab värvi kiiresti ja kergesti, jättes pinnad puhtaks ja siledaks.

2.Professionaalne Värvi Eemaldamine: Lahustub kiiresti ja eemaldab kogu kihti värvi, jätmata plekke.Ideaalne eemaldamine värvi puit -, metall-ja teiste pindade puhastamiseks.

3.Kerge Varnish Remover: Kuna oma kerge iseloomu, meie vedelik värvi eemaldaja ei kahjusta teie teemad või eralda ebameeldiv lõhn.Meie öko-sõbralik, vee baasil valem vaevata kõrvaldab laki ja muud katted.

4.Kiire Värvi Eemaldamine: See vedelik värvi eemaldajat on lihtne kasutada ja töötab kiiresti.Lihtsalt spray see ala, mida soovite, et ribad ja oota paar minutit.Värv on kooruma kergesti, jättes pinnad puhtaks ja siledaks.See toode on suur maht 100ML, mis hõlmab laia ala.

5.Tõhus Emailiga Värvi Eemaldaja: vabaneda kangekaelne emailiga värvi koheselt erinevate pindade meie spray.Ideaalne kodu parandamise, taastamise ja remodeling projektid, see on mitmekülgne puhastusvahend imesid kohta, metallist, puidust mööbel, tsement, plaadid, ja klaas.

sku: k178773

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…