Rehvi Inflator Laiendamine Adapter Sõiduki Rehvi Vooliku Adapter Pikendamise Eest Inflatsioon Mootorrataste Hooldus Tarvikud Jalgratas

0 Reitingud
€2.89 €8.03

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsin usaldusväärne rehv pumba vooliku adapter?Meie toode ei ole lihtne kahju ja sobib mis tahes sõiduk suurepäraselt.See pakub lukk õhu chuck jaoks turvaline ja võimaldab lihtsat paigaldamist.Mõõduka pikkusega, see on ideaalne aksessuaar iga auto omanik.

Tehnilised andmed: 23.5 cm, 30cm, 35cm, 60cm

Materjal: Kumm, metall

Suurus:

Chuck pikkus (mitte väänata) : (ligik.)56mm/2.2 tolli

Chuck augu läbimõõt :7-8mm (ligik.)7-8mm/0.28-0.31 tolli

Keerme läbimõõt: (ligik.)7.5 mm /0.3 tolli

Lõng sisemine läbimõõt: (ligik.)5mm /0.2 tolli

Pakkeleht:

1pc x rehvi inflator laiendamine adapte

Vaata rohkem toote detailid

1.Pikaajaline Kasutamine: Meisterdatud vastupidav kummi ja metalli tootmise, selle rehvi inflator otsik taluma range kasutamine ilma kahju, tagades praktilise ja usaldusväärne valik igat tüüpi rehvid ja ventiilid.

2.Ulatuslik Kasutamine: Koos multifunktsionaalse kohandamine, see rehv inflator otsik sujuvalt avanemisel erinevaid objekte nagu jalgratta rehvid, auto õhu voodi, täispuhutavad pallid, ja rohkem.Ideaalne spordi harrastajatele ja bike omanikud samasugused.

3.Hea Funktsionaalsus: Koos puldiga õhu chuck, see rehv inflator otsik täpselt ühendab rehvi ventiil, parandada inflatsioon tõhusust ja takistab õhu leket.

4.Kasutajasõbralik Disain: Valmis paisutada iga rehvi või täispuhutavad punkt lihtsa operatsiooni.Lihtsalt ühendage 1 ots õhk pump ja teine ots rehvi või täispuhutavad punkt.Mingeid tööriistu või ekstra adapterid vaja.

5.Mugav ja Kaasaskantavate: Pak rehvi inflator otsik kergust tänu oma kerge konstruktsiooni ja mugav ladustamise kott.Ideaalne veavad oma seljakoti või auto, see mõõdukas pikkus vahend, võtab minimaalselt ruumi ja seda saab kasutada kus iganes, millal iganes seda vajate.

sku: k1783

Mudeli Nimetus Rehvi Inflator Otsik
Materjali Tüüp Kummist, Metallist
Toote Tüüp Õhu Filtrid Ja Süsteemid
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…