VL6180X Žest tunnustamise andur mitte-kontakt žest anduri moodul optika

0 Reitingud
€1.67 €2.22

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Toote Tutvustus:

VL6180 on lennuaja ulatudes andur.Andur koosneb väga väike laser allikas ja sobitamine andur.VL6180X võib avastada "lennu ajal" või aeg, mis on vajalik laser taastamise anduri kauguse välja arvutada.

Erinevalt enamikust kauguse sensorid, mis tuginevad peegeldunud valguse intensiivsus või peegeldus nurga all, et määrata kindlaks vahemaa, VL6180 kasutab täpse kella mõõta aeg, mis on vajalik valgus, mis põrgatama off pinna.Kuna selle kasutamine on väga kitsas valgusallikas, see on erinev ultraheli sonar ja traditsiooniliste infrapuna kaugus andurid.Kuna puudub lineaarsus või "dual imaging", te ei saa kindlaks teha lähedus objekti.Seega, täpsust VL6180X on suurem.

Kui VL6180 moodul on soovitatav käsitleda vahemaad 5mm kuni 100mm.Tänu väiksusele anduri moodul, see on lihtne kasutada, iga robot või interaktiivne projekt.Seda saab kasutada mis tahes 3-5 V toide või loogika mikrokontroller.

Toote omadused:

1. Integreeritud intelligentne Optiline moodul, mida saab kasutada lähedust tunnetades, ulatudes ja muude funktsioonide täitmiseks;

2. Kiire ja täpne kauguse mõõtmine.Meede absoluutne vahemikus 0 kuni 100 mm või rohkem.Põhineb mõõtmine spontaanne kiirte peegeldus sõltumatu objekt, seda saab kasutada, et mõõta vahemikus üle 100mm teatud äärmuslikes ideaalne peegelduvuse ja keskkondades, kuid see ei ole tagatud;

3. 12C liides seadme kontrolli ja andmeid, kaks programmeeritavat GP1Os.

Toide pin:

1. Vin - See on power input pin-koodi.Sisendpinge vahemikus 3-5 V;

2.2v8 - See on väljund port, mis väljundite pinge 2.8 V. 2.8 V väljund pinge poolt tekitatud pardal pinge regulaator pärast töötlemist sisend pinge VIN on mugav laiendamine ja kasutamine;

3. GND - Maa elektrivarustuse;

12C side pin:

1. SCL - | 2C kell pin-kood ühendatud SCL peamiste kontrolli;

2. SDA - | 2C andmeid pin-kood ühendatud SDA peamiste kontrolli;

Kontrolli pin:

1. GP10 - kasutatava pin-koodi, mida andur näitab andmeid valmisolekut.Pange tähele, et see pin väljundid, kõrge ja madala taseme 0-2.8-V, mida võib mitte kohaldada, et Arduino ja muud plaadid (need lauad on kõrge 3.3 või 5V).Üldiselt seda ei kasutata ja nõuab tasandil konverteerimise suhtes.

2. Lähedal pin SHDN sensor.By vaikimisi, see tõmmatakse üles.Seal on tase konverteerimise diood, nii et saate 3-5 V loogika selle pin-koodi.Kui pin-kood on tõmmatud madal, andur siseneb shutdown režiim.

sku: k17786

Tüüp Moodul
Brändi Nimi GOHJMY
Taotlus Mitte kontakti žest anduri moodul
Mudeli Number VL6180X
Pakett DIP
Päritolu Mandri-Hiina
Tingimus Uus
Hajumise Power 3-5v
Pinge 3-5v
Töötemperatuur -40℃~+85℃

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…