Turvalisus Paigaldus CCTV Kaamera Bracket välisseina Nurgas Veekindel Kandur Alumiinium Õige Nurga all Käsi Sulg

0 Reitingud
€6.47 €17.02

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Turvalisus Paigaldus CCTV Kaamera Bracket välisseina Nurgas Veekindel Kandur Alumiinium Õige Nurga all Käsi Sulg

Bullet Punkte:

1.Jäik ja Vastupidav Tugi: Meisterdatud suurepärased-grade roostevabast terasest, see kinnitusklamber tagab tugev ja vastupidav toetada oma turvalisuse kaamera.Selle rooste-vastupidavad ehitus tagab pikaajalise tulemuslikkuse isegi äärmuslike ilmastikunähtuste.

2.Lihtne Kasutada: Tõsta oma kodu turvalisus on meie Julgeoleku Kaamera alusraamiga.Selle universaalse seinale funktsioon muudab paigaldamine imelihtne, samal ajal kui tema kruvid külgedel ja tagasi võimaldavad teil kohandada kaamera seisukoht, et saavutada optimaalse nurga all ja suunas.

3.Lai Kasutusalad: Tagada turvalisus oma vara, millel meie julgeolek kaamera alusraamiga, mis sobib mitmele seaded.Ideaalne kodu, kauplus, hotell, parklad, näitused, linnavalitsustes, ja rohkem.Lihtne paigaldus seinte ja lagede külge.Ühildub erinevate turvakaamerad.

4.Universaalne Disain: Meie Julgeolek Kaamera alusraamiga on loodud sobima laia kaamerad ja seadmete, sealhulgas CCTV kaamerad, DVR kaamerad, ja rohkem.See mitmekülgne bracket pakub lihtne paigaldada ja nurga reguleerimine optimaalse turvalisuse tagab meelerahu.

5.Säästa Ruumi: Meie julgeolek kaamera alusraamiga on muretu setup, mis sobib suurepäraselt teie süsteemi.Joontihedusega kuni 10.2 tolli (26cm), siis ei ole kompromissi kaamera välimust või tarbida palju ruumi.Naudi lihtne paigaldus tahes välimus!

Otsin usaldusväärne turvalisuse kaamera masti paigaldada?Meie toode on rooste-vastupidavad ja pakub universaalne seina-paigaldus erinevatele üritustele.See on kooskõlas kõige kaamerad ja ei mõjuta välimust oma vara.Saada meelerahu, teades, et teie vara on turvaline meie usaldusväärne turvalisuse kaamera masti paigaldada.

Tehnilised andmed:

Nimi: Security Kaamera Alusraamiga

Materjal: 304 roostevabast terasest

Suurus: (ligik.)26*7.8*4.8 cm/10.24*3.07*1.89 tolli

Kaal: umbes 280g

Pakkeleht:

1*Turvalisus Kaamera Masti Mount

2*kruvid

sku: k17633

Brändi Nimi tmddotda
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…