Leevendust Spa Näo Tursed, Naha Hooldus Vahend Naiste Ilu Lahe Jää Rull Naha Tõstmise Vahend Näo Massaaž Rull Nägu Rull

0 Reitingud
€3.02 €4.43

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tüüp:Cool Ice Rull

Materjal:PP

Värv: Roheline, roosa

Suurus: 15.2*6.4 cm

Komplekti kuulub:1tk jää rull Omadused:

1. Täiuslik Naha Hooldus Massaaži Tool: Meie jää rull on ideaalne näo rull teil massaaþ oma nägu, silmad ja kael, et vähendada kortse, kõrvaldab tursed ja tumedad ringid.Muudab oma nägu särama.

2. Tervishoiu Massaaži Tool: See ei ole ainult näo rull, kuid võib ka kasutada nagu massaaž vahend kogu keha lõõgastav.Kasutada rulli massaaž, jalad, käed jne parandab vereringet, aitab lihaste lõõgastuda

3. Külma Teraapia Vahend: Vähendada põletus, punetus, ärritus naha pärast päikese käes, asendus migreeni.Teil on võimalik salvestada see rull juhul, naha punetus või allergia ja valu.

4. Praktiline Disain: Ergonoomiline disain, käepide võimaldab teil mugav ja mugav hoida ja aru saada, et eemaldatav rull pea oli valmistatud kvaliteetsest materjalist, sile pind ja müra vaba, suur massaaž vahend.

5. Suurepärane Kingitus: See jää rull saab laialdaselt kasutada ilusalong, kontor, väljas jne.see on ideaalne kingitus tahes puhkus või eriline sündmus, nagu näiteks sõbrapäev, emadepäev, Sünnipäev, Tähtpäev ja nii edasi.

sku: k17534

Brändi Nimi LEKGAVD
Päritolu Mandri-Hiina
Toite Allikas PUUDUB
Mitu Tükki Üks Ühik

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…