1tk Väljas Kalamees Müts Suur Nokk Naiste Suvine Päike AntiUV päikesekaitse, Kämping, Matkamine Kalapüük Kork

0 Reitingud
€7.26 €11.17

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldada:

Värv nagu pildil

Materjal: polüester kiud

Suurus: pea ümbermõõt 55-60cm/21.65-23.62 cm

Kaal: 105g

1. Suur nokk disain: See kalamehe müts võtab suur nokk disain, mis saab tõhusalt blokeerida päikese, annab teile hea päikesekaitse toime, ja kaitsta oma nägu, kaela ja silmade ultraviolettkiirguse kahjustuste eest.

2. Toode on valmistatud kõrge-kvaliteet päikesekaitsetoodete kangast, mis on hea hingavus ja niiskust neelav ja higi-wicking funktsioone.Ta saab kiiresti eemaldada niiskuse pea, hoiab sind kuiva ja mugava ajal väljas sportimiseks.

3. Multifunktsionaalne kasutamine: See kalamehe müts on mitte ainult sobib vabaõhuspordi nagu kalapüük ja mägironimine, kuid samuti võib seda kasutada igapäevaselt vabaaja müts mängu street-style või vabaajarõivaste, et näidata oma isiklikke mood maitse.

4. Kerge ja kaasaskantav: müts võtab kokkukäiv disain, mida on lihtne kaasas kanda ja salvestada, mistõttu on lihtne teha ümber.Kas reisimine, tegevused õues või iga päev kasutada, seda saab kergesti teha ja kaitsta oma pea päikese eest ja igal ajal.

Ettevaatusabinõud:

1. Nagu me kõik teame, eri arvutites ekraani värvid erinevalt ja tegelik värv võib veidi erineda pildil.

2. Kui te leida seda raske valida suurus, minuga saab ühendust igal ajal ja me anname teile mõned soovitused, kuid see on oma viide ainult.

3. Me saame vastu tellimusi koos segatud teemad, värvid ja suurused.

See toode sisaldab

1 tk müts

Tänan teid toetuse eest!Tere tulemast osta meilt!Seal on nii palju kasuliku ja odava toote meie poest.Kui teil on vaja rohkem see kirje ,võite meiega ühendust võtta.me anname teile meie parim hind.Jäta oma sõnum!

sku: k174719

Osakonna Nimetus Täiskasvanud
Kohaldatava Stseen Väljas
Kohaldatava Hooaeg Neli Aastaaega
Funktsioon Päike kaitse
Materjal Polüester
Sugu Unisex
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…