1/2TK A6 Spiral Sideaine Indeks Sirkel Lahtised Lehed Sülearvuti Päevik Tarvikud Magus Lahtised Lehed Notepads Separaatorid

0 Reitingud
€3.01 €4.30

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1/2TK A6 Spiral Sideaine Indeks Sirkel Lahtised Lehed Sülearvuti Päevik Tarvikud Magus Lahtised Lehed Notepads Separaatorid

Kirjeldus:

Nimi: 3-tolline värviline foto album

Materjal:

Spetsifikatsioon: 240 detents

Mõõdud: 11 * 19.3 cm

Tehnilised andmed:

1. [Materjal] See mini album on valmistatud kvaliteetsest PVC materjalist, mis on keskkonnasõbralik, mürgivaba, veekindel, niiskuskindel, kulumiskindel, ja pisar vastupidavad.Materjali ei ole lihtne vanuse ja vastupidav.

2. [Täiuslik Disain] See album on kohandatud kaanekujundus, et saab hästi esitleda oma kõige erilisema fotosid.Sees lehel album on loodud kaks poolt, mis võivad vastata enamiku oma kogumise nõudeid.

3. [Ära] Kui kannate see album koos, võite korraldada oma räpane fotod, kaardid ja dokumendid takista neid, kadunud või rikutud, mis võimaldab teil kiiresti leida neid igal ajal, kõikjal.

4. [Usage] See foto album sobib asetades kaamera fotod, kaardid, visiitkaardid, või muud dokumendid.Seda saab kergesti paigutada seljakott, või riputada seinale või riiulile kodu kaunistamiseks.Saab kasutada nagu travel album, pulm album, beebi kasvu album, sünnipäeva ja aastapäeva album.See on väga hea puhkus kingitus.

Komplekti Kuulub:

1* fotoalbum

sku: k172828

Mudeli Number Sülearvuti Piipar Eraldaja
Funktsioon 1 120 teenindusaegade ja 240 slots
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…