Ballet Tutu Led Tantsu Kleit, Kostüüm, Naine, Tüdruk, Tantsimine Seelikud Pulm Disco Poole Hõõguv Sobiks Cosplay Valge Kombekas

0 Reitingud
€220.37

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

❤ Toote Kirjeldus:

💋【Spetsifikatsioon】 Materjal: pvc, puuvill, LED ribad jne.See on valmistatud kõrge kvaliteediga kangad, käsitsi valmistatud suure hoole tekstuur, õmblemine ja detailid, mugav kanda, hästi kavandatud, moodsad ja väga sõbralik.See paistab eredalt ja on soovitatav neile, kes käivad tumedamad kohad ja öö sündmused!

💋【Toide】 See võib töötada koos 8pcs AA akut või 1 5V power bank (ei kuulu komplekti), Seal on sisseehitatud aku, karp, mille saab panna taskusse, ei mõjuta liikumist, tahes küsimusi, palun võtke meiega ühendust.

💋【Puldiga】Värvi muuta puldiga.RGB valgus on romaan helendav disain ja värvid ja mitu režiimi saab sisse puldiga.Eriline disain annab välja seksikas vibe armas tunne teema.

💋【Suurus & Set Sisu】Nagu pildid näitavad: lisa 1 LED-kostüüm, ja 1 pult.Suurused S, L, palun vaata suurustabelit pilt.

💋【Kui see on Kohaldatav】Ideaalne Halloween kostüümid, kontserdid, kõhutants, klubi kandma, muusika festivalid, etendused, cosplay, kultuuri-festivalid, kooli festivalid, pallid, pidude ja muude ürituste!

❤Märkus:

1) Me ei saadaks aku, power bank, stilts walker.Tavaliselt me saadame DHL / EMS /DPEX, see võtab 7-15päeva teha ja 10-30days laeva.

2) Tavaliselt , teil ei ole vaja puhastada kostüüm, lihtsalt pühkida.

3) Meil on tehas, kõik tooted on tõeline fotod, pildid ei ole hoolikalt kohandatud tooteid, saate rohkem hämmastav.

4) Kõik tooted on käsitsi õmmeldud, kõrge, kvaliteet , iga toode probleeme, võta ühendust müüjaga esimese astme kohtus.

❤❤❤Meist

☞Lk meil on üks kuulsamaid ja professionaalselt, koos tehase disaini ja müüa kostüüm tulemuslikkuse Hiinas.

☞ lk tootevalik : LED tantsu kostüüm, LED Tiivad, stilts walker LED Robot, peegel mees, fiiberoptiliste kostüüm, naised led kleit jne!

☞ Lk pakume teile kvaliteetseid tooteid hea hinna ja kvaliteedi suhe.Kõik meie tooted on rangete kvaliteedi kontrolli, mis tagab neile jõuda maailma tasandil, meie tugev tehnik meeskond ja võrgustik, meil on palju kliente, tunnustamise ja meie tooteid müüa väga hästi üle kogu maailma

☞ Me tuua teile uudseid ja huvitavaid kostüüme.Tulge siia suurepärane shopping kogemusi

☞ Lk tänan teid väga lugemas esemed meie poest, kui teil on küsimusi, võtke julgelt jäta meile sõnum.

sku: k172727

Materjal PUUVILL, PU
Päritolu Mandri-Hiina
Sugu Unisex
CN Hunan

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…