Mootorratta Kett, Keti Rull Rull Juhend Bike Chain Tensioner Rull Ratas Juhend Rihmaratas Liugur 8mm Sõita Kett Juhend

0 Reitingud
€1.45 €2.08

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hoia oma kett töötab sujuvalt koos meie Universaalne Rihmaratas Tensioner.Lõpeta paigaldamine minutit ja nautida rohkem vastupidav, veekindel ja rooste-tõend osad.Must-olla iga tänava jalgratta või mootorratta entusiast optimaalse jõudluse.

Kirje Tüüp: Chain Tensioner Anti-Slip Ratas

Toote materjal: kumm + laager terasest

Toode värv: must, valge, punane, sinine

Toote Kasutamine: seadke keti pingsus

Rakendatav mudelitel: üldised mudelid

Pakkeleht:

1* Universaalne Rihmaratas Tensione

Vaata rohkem toote detailid

1.Sile Keti Liikumine: Kogemus sile keti liikumist ja vältida keti rööbastelt meie Universal Rihmaratas Tensioner.See tuleb-on vahend tagab nõuetekohase ahela pinge, laiendades oma keti eluiga ja parandada üldist bike jõudlust.

2.Sujuv Ühendamine Saavutada kiusame vaba setup, lihtne juhiseid ja installige see Universaalne Rihmaratas Tensioner minutit.Oma vastupidavuse tagab aastat töökindel jõudlust.

3.Pikaajaline Jõudlus: Meisterdatud kvaliteetseid materjale, see universal rihmaratas tensioner funktsioone kandvad valmistatud roostevabast terasest, mis on vastupidav, veekindel ja rooste-tõend, ja suure tihedusega kummist, mis talub kulumist.

4.Lihtne Kasutada: Mootorrattad vaja rihmaratas rull suurendada osavalt ratsutamine; see punkt on hädavajalik ja seda saab paigaldada kiiresti.Chain tensioner on ka kergesti kuulub teile.

5.Paindlik Sobivus: Reguleerige pinget ATV, mootorratas ja street bike ketid kergust, kasutades meie Universaalne Rihmaratas Tensioner.Paigaldamise erinevate kett suurused, sealhulgas 8mm sõita kett juhendid, see mitmeotstarbeline tööriist on lai rakenduste jaoks mingit sõita.

sku: k17272

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…