Golf Kiik Tava Kinni Teleskoop Kiik Treener Golf Kiik MasterTraining Abi Vahend Golf Poos Korrektor Kasutada Tarnete

0 Reitingud
€12.94 €34.95

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Golf Kiik Tava Kinni Teleskoop Kiik Treener Golf Kiik MasterTraining Abi Vahend Golf Poos Korrektor Kasutada Tarnete

Bullet Punkte: 1.Kiik Täiuslikkuse: praktiseerivad need pulgad, saab tõhusalt parandada oma kiik tehnikat, kontrolli oma löömist hoos, ja suurendada oma lask kaugus täpsus.Lihtsalt 20-25 kiiged päevas võib muuta!

2.Peen Töö: Need golf koolitus pulgad on võimalik kergesti laiendada ja sisse tõmbunud, et see sobiks teie eelistatud pikkus ja ruumi.Kasutades spetsiaalseid materjale, teevad nad simuleeritud lööb heli, mis parandab sinu praktika kogemus.

3.Kokkuleppel Ergonoomika: Need golf koolitus pulgad on pehme käepide on valmistatud looduslikust kummist, mis on mugav ja ei libise.Samuti aitab sul parandada oma käe kuju ja asendi paremini hoos.

4.Mitmekülgne Disain: Need golf koolitus pulgad on mitmeotstarbelised tööriistad, mis aitavad teil suurendada oma palli vahemaa, praktiseerida oma kiik, ja saada stabiilne kontrolli oma kaadrid.

5.Laialdane kasutus: Varustatud kompaktse disaini, nende koolitus-pulgad saab kasutada siseruumides või väljas, ei ole piiratud ruumi.Parandada oma kiik ja täpsus iga ilmaga.

Golf Koolitus Pulgad: Parandada oma kiik tehnikat ja täpsust, need pulgad, mis teha simuleeritud lööb heli.Valmistatud looduslikust materjali vastupidavus ja mugavus.Kompaktne disain on lihtne ladustada ja transportida.

Kirjeldus:

Suurus: Lühendada umbes 39cm/15.35; on Venitada umbes 66cm/25.98 aastal

Pakkeleht:

Golf Kiik Stick*1

sku: k171387

Tugi Dropshipping/ Hulgimüük
Golf kiik tava stick Teleskoop-kiik treener
A Golf
Tüüp Kiik Treener
Mudeli Number golf kiik treener
Päritolu Mandri-Hiina
B Golf tarvikud
Golf Kiik Stick Teleskoop Koolituse Kinni

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…