Väljas Sooja elektriküte Sall Küte Padjad Kolme Käiguga Määruse USB Kütteseade Kütte Soojusenergia Salli Kaela Traksidega Soojad Rinnatüki

0 Reitingud
€8.91 €17.82

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Soojas ja mugav, kus iganes sa minna koos meie USB Küte Sall.Intelligentne temperatuuri kontroll, see soojeneb kiiresti ja ei pill.See on suurepärane töö, reisimine, sport, vaba aeg, või dating.Naudi hubane tunne külma ilmaga meie mitmekülgne ja stiilne sall.

Kirjeldus:

Nimi: elektriküte sall

Värv: must, hall, kala skaala roosa

Kohaldatava inimesed: üldine (paindlik)

Suurus: suurus sobib kõigile, 26*14cm/10.24*5.51 tolli

Materjal: 100% polüester

Kohaldatava aastaaeg: sügis/talv

Kohaldatava stseen: väljas soojust

Pakend: läbipaistev OPP kott (20*12cm)

Pakk Nimekiri:

Elektriküte sall*1(ei sisalda power bank

Vaata rohkem toote detailid

1.Usaldusväärne Materjal: Naudi ideaalne mugavuse ja meie elektrilised sall featuring fliisist vooder, mis tundub pehme ja õrn vastu nahka.Meisterdatud seista pilling ja kadumas lint, kvaliteetne materjal tagab sall jääb ilus ja kauakestev.

2.Intelligentne Temperatuuri reguleerimine: Koos lihtsa nupuvajutusega saate vaheldumisi kolme erineva kuumuse taset vastavalt teie eelistustele ja vajadustele.Lihtsalt pikk vajutage 3 sekundit, et lülitada sisse elektrilise sall ja vajuta kergelt muuta käiku.Kas oled toas või õues, saate nautida soojust ja mugavust see elektriline sall.

3.Jääda Kallistama: Meie elektrilised sall on küttesüsteem, soe te sisse nõuda.Lihtsalt vajutage nuppu ja tunda toasty külma ilmaga.See on ideaalne harrasteita!

4.Laadimine Paindlikkus: Ära lase madala aku rikkuda oma soojust!See elektriline sall on ideaalne tahes power bank turul.USB kaabli abil saate mugavalt laadida oma salli viibides hubane.No power bank lisada.

5.Praktiline Kasutamine: Meie elektrilised sall on mitmekülgne aksessuaar, mis täiendab kõik riided ja sobib mitmeid kordi.See hoiab sind soojas ja stiilne, kas olete tööl, reisil, spordiga, või lähed kuupäev.Uhkeldama oma mood maitse lihtsalt.

sku: k17065

Muster Tüüp triibuline
Mudeli Number Elektrilised Sall
Materjal PUUVILL
Stiil Casual
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…