Köök, Õli-tõend, Veekindel Kleebised Alumiinium Foolium Köögis Pliit Kapp Isekleepuv Seina Kleebis DIY Tapeet Laius 40cm

0 Reitingud
€12.01 €50.61

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Otsid riiul kattega oma köögi kapis ja sahtlis?või otsin taust, et kaitsta oma köök tagasi splash ja countertop?Õnnesoov!see läikiv ja vastupidav, funktsionaalne kontakt raamat on parim valik!Lihtsalt proovi seda, see teeb suur erinevus oma köök/vannituba...

【Isekleepuvad Liner】Koorega ja kinni kontakt raamat, lihtne kohaldada!Isekleepuv toetus disain,lihtsalt koorida ja kinni ei sisalda liimi vaja, stick hästi ja ei tõsta.MÄRKUS: Palun veenduge, et see materjal oma kinni, et see puhastatakse esimene.

【Köök Backsplash/Countertop Kate】 Vett ja õli tõrjuv, seda on lihtne puhastada ja teha oma köök puhas ja täpne!Suur Countertop/Backsplash kaitsja,vastupidavad kuumuse ja niiskuse eest,kuid palun ÄRGE PANGE KUUMA POTTI OTSE SELLE KOHTA.

【Taotluse】See on hea valik, oma köögi seina,riiul ja sahtli vooderdus,köök kapp,kapp,backsplash jne.See läikiv foolium kontakt raamat on teha suur erinevus oma köök/kodu!

【Suurus ja Materjal】Teha kõrge kvaliteediga PVC materjal,15.7 tolli laiad rulli, saab lõigata iga suurus, mida vajate.Lihtsalt mõõta oma projekti enne taotluse esitamist või tellimist.

sku: k16872

Muster Tahke
Eripära Õli-Tõend, Eemaldatav
Kasutamine Haldus, Kaubandus, meelelahutus, Leibkonna
CN Guangdong
Toote Hooldusjuhised Pühkida Niiske Lapiga
Laengu Ühik Jüaani/Rull
Tüüp Vinüül Taustapildid
Vinüültapeet Tüüp Paberi Tagasi Vinüül Taustapildid
Materjal Vinüül
Päritolu Mandri-Hiina
Funktsioon veekindel, Niiskuskindel, Hallituse-Tõend, Suitsu-Tõend, Tulekindel
Brändi Nimi KALYNN

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…