Air Filter Universaalne Mootorratta Air Intake Vaht Asendamine Tõhus Lihtne Mini Mootorratta Foam Air Filter Off-Road

0 Reitingud
€4.94 €9.88

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Uuendada oma mootorratta performance koos Mini Bike Õhu Filter.Vältida väikeste tahkete osakeste sattumist mootori ja laiendada oma elu.Sobib eri tüüpi mootorrattad, see on lihtne-to-install filter tagab maksimaalse kaitse.Hüvasti ummistunud õhufilter ja tere sile seljas!

Kirjeldus:

Toote nimetus: Mootorratas Õhu Filter

Materjal: metall -, kummi -, ja käsn

Pakkeleht:

Mootorratta Air Filter * 1

Klamber * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Laiendatud Kasutuse Elu: Meisterdatud materjalidest, see mootorratta air filter pakub ületamatu stabiilsuse ja pikaealisuse.See ei vananeb kiiresti, ülejäänud tõhus pikemaks kasutamiseks.

2.Hea Tolmu Kaitse: Meie Mootorratta Air Filter on unikaalne disain, mis filtreerib tõhusalt tolmu õhku sette, hoides oma mootori kaitstud vigastuste eest ja sujuvalt.

3.Tõhustatud Kaitse: Tagada oma mootorratta mootor jääb turvaliselt koos oma Mootorratta Õhu Filter.Featuring praktiline disain, see takistab väikeste tahkete osakeste sattumist, kuid suure tihedusega sponge kiht parandab filtri efektiivsuse ja pikendab mootori eluiga.

4.Vaevatu Setup: Te saate installida selle mootorratta air filter minutit ilma tööriistade või kutsealaseid oskusi.Lihtsalt kinnitada see oma sõiduki torujuhtme ja nautida paremat jõudlust mootor.

5.Laialdaselt Kasutatakse: See filter on valmistatud kõrge-kvaliteet vaht, mis saab tõhusalt filter tolmu ja mustuse sattumist õhku.See sobib eri tüüpi mootorrattad (sh mopeedid, nelja rattaga mootorrattad, off-road mootorrataste ja võidusõidu mootorrattad.See on laialdaselt kohaldatav eri maastikel ja olukorrale, milles viibite.

sku: k16840

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…