Golf Divot Vahend Cartoon Golf Divot Vahend Müts Klamber Ja Magnetic Ball Sm Golf Club Omanik Kaasaskantav Golf Koolitus Aidsi

0 Reitingud
€3.72 €5.32

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hoia oma sõrmenukkidega maha niiske jahvatatud meie magnet golf divot remondi tööriist.Mugav ja vastupidav, see lisaseade on must-olla iga golfimängija, kes soovivad säilitada käigus.Selle kompaktne suurus võimaldab seda lihtne teha ka liikvel olles.Parandada mängida oma mängu ja ilme, rohelised, koos selle magnet-divot remondi tööriist.

Karbi suurus: umbes 180.8*132*28mm/7.13*5.2*1.1 tolli

golf divot vahend suurus: umbes 90.2*39.5*4mm/3.54*1.54*0.16 tolli

Ball Sm suurus: umbes 26*23.6*1.5 mm/1.02*0.94*0.59 tolli

Sisaldab rohelise kahvel, müts, klamber ja pall sm

Pakkeleht:

1*Golf Divot Tööriist

1*Ball Sm

1*Hat Clip

Vaata rohkem toote detailid

1.Vastupidav Golf Divot Tool: See golf divot tool on piisavalt tugev, et kiiresti elustada rohelised, isegi karmim kursused.Metallist kahvlid on mõeldud suure pikkus hoida oma sõrmenukkidega maha märg maa ja vältida painutamine.

2.Turvaline ja Vastupidav: Golf Ball Sm-i funktsioone tugev magnet, mis tihedalt imendub sm-klambri, tagades stabiilsust ja vältida selle alla maha või vintsüdamikuga.

3.Eemaldatav Hat Clip: Fix pall sm-i oma mütsi või riided kergust, kasutades meie golf divot vahend.Selle eemaldatav hat clip tagab mugavuse ja ära kunagi kaota sm uuesti.Teha seda sinuga kõikjal.

4.Suurepärane Töö: See golf divot tööriist on asjatundlikult meisterdatud tugev metall materjali, mis on nii vastupidav ja kauakestev.Selle praktiline ja dekoratiivne disain tagab see ei kaota kuju, mistõttu on usaldusväärsed, lisaks oma golf käik kogumine.

5.Kohal Golfi Harrastajatele: Meie divot vahend ja palli marker on professionaalne-klassi tarvik, mille eesmärk on tõsta oma golfi mäng.See on kasulik ja praktiline valik kõigi golf lovers, kas sa oled professionaalne, või hakanud just läbi.Muljet oma sõprade, pere ja kolleegidega, kellel on see ilus ja kasulik vahend, see on suurepärane kingitus valik, et nad kindlasti armastus.

sku: k168228

Mudeli Number Golf Divot Tööriist
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…