Mootorratta Esitulede Alusraamiga Mootorratta Kaitseraua Muudetud Amortisaatoritega, Spotlight Kinnitusnurgik Mootorratta Muudetud

0 Reitingud
€7.67 €15.34

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Kirjeldus:

Meie vilkur mootorratas mount bracket on tehtud kõik-alumiiniumist materjal, mis on vastupidav, kulumiskindel ja ei ole kerge rooste.See võib olla paigaldatud, mootorrattad, elektriautod, Atv-d, kolmerattalised jalgrattad, ja muud sõidukid.

Kirjeldus:

Toote nimi: Vilkur Mootorratas alusraamiga

Toote mudel: CS-1090A1

Toode värv: must

Toote kaal: umbes 150g

Toote materjal: alumiinium sulamist

Paigaldus läbimõõt: 2-5.5 cm (mõõdetud tihendiga)

Toote pakend: PE kott

Pakendi suurus: 12*10cm/4.72*3.93 tolli

Pakkeleht:

Mootorratta Esitulede Kinnitusklamber*1

Märkused:

1. Kuna erinevad väljapaneku ja valgusefekte, tegelik värv võib toode olla veidi erinev värv pildil.

2. Tänu käsitsi mõõtmine, palun lubage mõõtmise hälve 1-3cm.

Vaata rohkem toote detailid

1.Suure Täpsusega: Tehtud kõik-alumiiniumist materjal, meie vilkur mootorratas mount bracket on suure täpsusega.Ta on vastupidav, kulumiskindel ja ei ole kerge rooste.

2.Suur Sulg Mootorratta Tuled: Meie vilkur mootorratas mount bracket ei hõivata ruumi, peab ainult olema paigaldatud kohta, baar, ja see ei põhjusta teile mingeid probleeme.

3.Lihtne kasutamine: on vaja Ainult lihtne kasutada, saate lisada kohtvalgustid, et juhtrauda või põrkerauad.Sa lihtsalt pead kasutama meie universaalne mootorratta esitulede omanik.

4.Reguleeritav Disain: Meie mootorratta kerge laiend pole konsool kasutab reguleeritav disain, nii et seda saab kasutada torud ja vardad mootorrattad alates 2-5.5 cm.

5.Mitmel otstarbel: Te saate installida oma mootorratta esitulede alusraamiga palju sõidukeid, nagu mootorrattad, elektriautod, Atv-d, ja kolmerattalised jalgrattad.

sku: k1668

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…