Ukraina Pagasi Sildi Reisi Kohver, Privaatsus, Nime ja ID-Kaart

0 Reitingud
€4.09 €10.20

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Sõbrad, tere tulemast minu pood, toetame ka custom pagasi sildid, tuua oma lemmik pildid, tulevad konsulteerige meiega!!!

Kui sa oled valmistub reis, üks oluline punkt on pagasi tag.Pagasi silt on väike silt, mis tuvastab teie pagasi ja on tavaliselt lisatud, et see.See pakub mitmeid eeliseid oma pagasi, nii et let ' s take a look at miks sa peaksid kaaluma ostavad pagasi tag.

Pagasi silt, mis aitab teil hõlpsasti kindlaks oma pagasi.Rahvarohketes kohtades nagu lennujaamad, raudteejaamad, või hotellid, mitu tükki pagasi saab vaadata sarnased ja kergesti confused.By rihma pagasi silt, et oma pagasi, saate kiiresti märgata ja ära tunda oma asjad, mis säästab teie aega ja vaeva.

Kokkuvõttes võib öelda, pagasi silt on praktiline reisi aksessuaar, mis pakub eeliseid, nagu näiteks kindlaks oma pagasi, pakkudes turvalisust, suurendada vastupidavust, ning tutvustada oma isikupära.Kui oled sage reisija, ostes kõrge kvaliteediga pagasi silt on kindlasti mõistlik valik, sest see toob mugavuse ja meelerahu, et oma reisidel.

sku: k166646

Tüüp Silt
Materjali Koostis Polüester
CN Fujian
Kirje Pikkus 15cm
Peamine Materjal PVC
Toote Tüüp Reisi Tarvikud
Toote Kaal 50g
Brändi Nimi HDIRXG
Mudeli Number Custom Pagasi Sildid
Kaal 50g
Toote Kõrgus 85cm
Toote Laius 54cm
Päritolu Mandri-Hiina
Muster Tüüp Geomeetriline
Materjal Plast

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…