Täiesti Uus Anti-varas Laadimine USB bagpack Mehed 15.6 inch laptop seljakotid Veekindel Oxford Reisi Seljakott Kooli kotid Kodeeritud Lukk

0 Reitingud
€36.94 €369.44

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vedu:

Kui tellida, siis palun valida tarneviisi ja maksta selleks, sealhulgas laevanduse tasu.Me saadame kaubad 3 päeva jooksul, kui teie makse on lõpetatud.

Me ei garanteeri kohaletoimetamist kõik rahvusvaheliste vedude erinevuste tõttu tolli kliiringu korda igas riigis eraldi, mis võib mõjutada, kui kiiresti teie toode on kontrollitud.

Laevanduse kulud ei sisalda impordimaksud, ja ostjad vastutavad tolli.

Tagastab:

Me hüvitame teile, kui te tagasi esemed 15 päeva jooksul sinu kätte punkte, mis tahes põhjusel.Kui esemed on vigastatud või kadunud, kui nad on tagasi, ostja vastutab sellise kahju eest, ja me ei anna ostja täies ulatuses tagasi.Ostja peaks püüdma esitada kahjunõude koos logistika ettevõte katta kulud kahju või kadu.

Ostja vastutab shipping tasu tagastab kirjed.

Garantii Ja Hooldus:

Pakume garantii 60 päeva.Defektse toote saab asendada või tagastada 15 päeva jooksul.Kui on mingi probleem, kui saate toote, palun võtke meiega ühendust, enne kui avate vaidluse süsteemi.Aitäh!

Tagasiside:

1、Oma rahulolu ja positiivne tagasiside on meile väga oluline.Palun jätke positiivset tagasisidet ja 5 tähte, kui sa oled rahul meie üksused ja teenuseid.

2、Kui teil on mingeid probleeme meie kaubad või teenused, palun võtke meiega ühendust enne seda, kui jätate negatiivse tagasiside.Me teeme oma parima, et lahendada kõik probleemid ja annab teile parim klienditeenindus.

sku: k164749

Technics Reljeef
Soojendatav Tahke Kott
Päritolu Mandri-Hiina
Seljakotid Tüüp Softback
Muster Tüüp Tahke
Käepide/Pael Tüüp Pehme Käepide
Sugu Unisex
CN Guangdong
Peamine Materjal Oxford
Mudeli Number 6618
Kandesüsteemid Õhu Padi, Vöö
Stiil Preppy Stiili
Vooder Polüester
Võimsus 36-55 Liiter
Interjöör Arvuti Vahekihi, Kabiini Interjöör, Interjöör Lukuga Tasku, Interjöör Pesa Tasku, Mobiiltelefoni Tasku
Toote Tüüp Seljakotid
Sulgemise Tüüp tõmblukk
Teenetemärgi Lukk
Vihmakate No

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…