Vihm Kett Vihmaveerennid Adapter Vihmaveerennid Adapter Vihma Keti Paigaldamine Anti-rooste Metallist Vihma Kett Vihmaveerennid Paigaldaja kulumiskindel

0 Reitingud
€12.13 €17.33

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

See Vihmaveerennid Adapter tagab suurepärase jõudluse ja kestvuse selle vastupidav struktuur.Seisab kõrgus 6,5 cm, see on ideaalne õmblusteta paigaldamine katuse räästa.Lihtsalt lase vee voolu tavaliselt ilma probleemideta.Must-have kõigile koduomanikele, kes soovivad hoida oma vihmaveetorude valguda-tasuta.

Nimi: Rain Kett Vihmaveerennid Adapter

Materjal: alumiinium

Suurus: 12x9x9 (cm)

Kaal: 100g

Nimekiri:

Vihm Kett Adapter x1set(1 rain kett äravoolu + 1 rain lotus konks)

Vaata rohkem toote detailid

1.Tipptasemel Mugavus: tasumata vastupidavus ja peen töö, meie vihma kett adapter tagab turvalise ühenduse oma vihmaveerennid.Selle praktilisus on tasakaalustamata, ja selle suurepärase jõudluse tagab püsiva lahenduse leidmisele.

2.Usaldusväärne Materjal: alumiinium sulamist ehitus, meie vihma kett adapter uhke vastupidav struktuur, mis on vastupidavad rooste.Tema usaldusväärset materjali saab hakkama erinevate ilmastikutingimustega.

3.Täiuslik Disain: Koos lõpuni diameeter 9cm, kõrgus 6,5 cm, sisemine läbimõõt 5.5 cm, see vihm kett adapter on täiuslik suurus sobib kõige hoonete ja lisada teie vihm kett kindlalt.

4.Tõhus Vee Diversiooni: Vihma Kett Adapter tagab sileda vee voolu vihmaveetorude põhjusel, mis takistab seisev vesi.See lihtsalt alustest kohta katuse räästa ja sobib vihma ketid tõhusa vee väljalaskmine.

5.Sujuv Lahendus: Vaevata muuta oma vihmaveerennid arvesse uimastamise vee ekraan koos meie vihma kett adapter.Lihtsalt kinnita see, et mõni traat, kett, puhastada oma vihmaveerennid ja laske vee loomulikult voolama.Ei askeldama, ei jama, ja mingeid tööriistu vaja.

sku: k16219

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…