Kirjutamine Teataja Õlimaal Kaas Märkus Raamat Pliiatsi Või Järjehoidja Stiilne Teataja Raamat Loominguline Päevik Raamat Klass Kool

0 Reitingud
€3.84 €5.66

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Avasta maailma lõputu loomingulisuse meie sketchbook!Featuring õlimaal kaas ja keskmise suurusega, see tuleb-on kaaslane on ideaalne kunstnikud kõigil tasanditel.Meie õmblus-lukk siduv tagab, et teie lehed ei kuku kunagi läbi, samas kui meie suur-kvaliteeti paber uhke tugev kandevõime.Rohkem kui lihtsalt notepad, see sketchbook on tühi lõuend oma kujutlusvõimet!

Kirjeldus:

Toote materjal: paber

Toote kaal: ≈600 g

Toote Mõõdud:

Sülearvuti:(ligik.)18*13cm/7.09*5.12 tolli

Lint:(ligik.)200*1,5 cm/78.74*0.59 tolli

Kleebis:(ligik.)On 7,5*7,5 cm/2.95*2.95 tolli

Järjehoidja:(ligik.)15*4cm/5.91*1.57 cm

Pakk nimekiri:

Pliiatsi komplekt:

märkmik*1

lint*2

kleebised*16

pliiats*1

tint kott*6

või

Järjehoidja komplekt:

Märkmik*1

Lint*2

Kleebised*16

Järjehoidjad*30

Vaata rohkem toote detailid

1.Kunstiline Disain: Saada inspireeritud õlimaal katta käesoleva journaling sülearvuti, mis esitleb võlu ja loovuse kunst.Sile tekstuur ja paksud lehed annavad suurepärase kirjutamise kogemus, mis võimaldab teil kirjutada, joonistada, eskiis või doodle stiil.

2.Mugav ja Praktiline: Nautida kunsti-ja kirjalikult koos meie keskmise suurusega journaling sülearvutid, mis võimaldab teil salvestada oma mõtteid ja inspiratsiooni igal ajal, kõikjal.Meie sülearvutid on lihtne teha ja mugavaim kaasa võtta.

3.Sujuv Kirjutamine: Meie journaling sülearvutid kiidelda ekspertide töö ja õmblus-lukk siduvad, et vältida lehtede alla viia.Koos 360-kraadise lehekülgede pööramiseks, kirjutamine jääb katkematu.Anduma võrratu kirjutamise kogemus, mis kestab.

4.Vastupidav Materjal: Meie journaling sülearvutid on valmistatud kõrge kvaliteediga materjale, mis on paak tint ja ei fade aja jooksul.Paber on paks ja vastupidav, tugev kandevõime, mis taluvad mis tahes kirjalikult surve.

5.Suurepärane Kingitus Idee: Kogemus kõrgenenud tase loovuse ja eneseväljenduse meie kunsti-journaling sülearvuti.Featuring uimastamise projekteerib, seda märkmikku, mis kahekordistab nagu kunstiteos ja praktiline vahend kirjalikult, sketching, ja rohkem.

sku: k161342

Mudeli Number Teataja Sülearvutid
Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…