Väike Duffle Bag Meeste Kinga & Märg Laekaga Jõusaal Reisikott, Multifunktsionaalne Väike Workout Kott, Veekindel Isiklik Punkt Reisi

0 Reitingud
€8.11 €11.60

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Meie Väike Duffle Bag For Men on ideaalne spordikotti meeste minna.Valmistatud kõrge tihedusega nailon, see multifunktsionaalne spordi kott on vastupidav ja on piisavalt ruumi kõigi oma treening esemed.

Kirjeldus:

Toote nimetus: Jõusaal Duffle Bag

Kangas: Nailon

Suured: (ligik.)43*25*25cm/16.93*9.84*9.84 tolli, kaal: umbes 0.7 kg

Väike: (ligik.)38*20*20cm/14.96*7.87*7.87 tolli, kaal: umbes 0,5 kg

Pakkeleht:

Jõusaal Duffle Bag * 1

Märkus:

Erinevad valgustid ja ekraani seaded, toote värvid võivad veidi erineda pilte.

Erinevuse tõttu manual mõõtmise, lubage 1-2cm suuruse vahe.

Vaata rohkem toote detailid

1.Korraldatud Eraldamine: Meie jõusaali kotid, meeste puhul on täiuslik ujumise nautimiseks.Featuring märg/kuiv kihiline disain, need kotid võimaldavad teil kergesti teha oma märja ja kuiva kirjed korraga.Mugav disain on praktiline ja stiilne nende õues.

2.Maksimaalne Ruumi: Mugavalt jänest ära oma korvpalli tossud kinga laekaga meie spordikotti meestele.Hoida neid puhas ja eraldi määratud asendi, tagades samal ajal maksimaalse ruumi peasahtlisse.Ideaalne spontaanne treeninguid igal ajal.

3.Mitut eesmärki: Tõsta oma jõusaal mängu see meeste jõusaal kott, mida saab kasutada, kui crossbody, õla-või silinder kott.Ideaalne sobivus, korvpalli -, reisi -, ärireisi ja rohkem.Kohtumisel oma erinevate vajadustega stiil ja mugavus.

4.Tasakaalustamata Kaitse: See spordikotti meestele on valmistatud kõrge tihedusega nailon, mis on kulumisele vastupidav, veekindel, ja kriimustuskindel.See suudab taluda iga päev kasutada ja rasketes tingimustes, hoides oma asjad ohutu ja turvaline.Tõmblukk ja pannal on nii tehtud metallist, materjali, tagades sile ja vastupidav jõudlust.

5.Sportlik Kaebus: Kanda oma võimla must-rikaste stiilis meie väike duffle bag meestele.Uhkeldama klanitud ja sportlik välimus oma lihtsa, kuid elegantse musta disain.

sku: k158888

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…