14Pcs Blender Asendamise Komplekt Nutribullet 900W 600W silikoonkummist Tihendid Tihend O-Rõngas Šokk Pad Mootor Peal Käiku

0 Reitingud
€5.50 €15.29

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tere tulemast meie poodi.

Meie tooted on soodsa hinna ja hea kvaliteediga.Toetame dropshipping ja hulgimüük .Kui soovite töötada koos meiega pikka aega, võtke meiega ühendust ja me anname teile väga soodne hind.Parimate Soovidega!

[14 Tükki Asendamise Komplekt NutriBullet 900w 600w]-- upgrade asendamise komplekt sisaldab 3x silikoonkummist Tihendid huule, 6x Šokk Pad, 2x Mootori Top Baasi Käik, 2x Must Kummist Käik, 1x Pintsel.Täiuslik replacement kit oma igapäevast vajadust toitumine kaevandamine.

[Sobib]-- kooskõlas NutriBullet 600W ja Nutribullet Pro 900 High-Speed Blender/Mixer Süsteemi NB-101B NB-101S NB-201 või Korter Jahvatamise, Tera.EI SOBI NutriBullet Lahja, RX või Ninja Segajad.Palun kontrollige mudelid hoolikalt enne järjekorras.

[Premium Qualiy]-- Tihend O-Rõngas ja šokk padi on valmistatud kummist, must käigukasti ja mootori ülemine baasi käik on valmistatud plastikust.Need blender varuosade jaoks Nutribullet blender on turvaline ja vastupidav pikka aega kasutada.

[Lihtne Paigaldada ja Asendada]-- Kui extractor varuosa on soovitatav asendada iga 6 kuu tagant või vastavalt vajadusele optimaalse jõudluse.Saate asendada originaal osad koos uue asendamine ükshaaval ja mingit muud vahendid on vaja protsessi käigus, säästes aega ja muutes elu mugavamaks.

Värv: must + valge

Materjal: plastik

Pakendi Sisu:

3 x silikoonkummist Tihendid

6 x Šokk Pad

2 x Mootor Peal Baasi Käik

2 x Must Kummist Käik

1 x Pintsel

Ainult eespool pakendi sisu muid tooteid ei sisalda.

Märkus: Valgus pildistamise ja eri kuvarid võivad põhjustada värvi elemendi pildi natuke erineb reaalne asi.Mõõtmise lubatud viga on +/- 1-3cm.

sku: k1549

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…