Tilguti Helise, Mõlad 4 Tk PVC Tilguti Rõngad, Süsta & Kanuu Mõlad Universaalne Süsta Aerud Lisavarustus Pritsiva Valvurid 10

0 Reitingud
€3.47 €7.38

Vali Värv:

Kogus:

Suurus:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Tilguti rõngad, süsta aerud on praktiline aksessuaar kanuu aerutamise.Need takistavad vee jooksmisest alla võlli ja niisutavad teie käed või süles.Need tilguti rõngad on vastupidavad ja sobivad kõige süsta kanuu mõlad.Nad on suurepäraseks alternatiiviks osta uued mõlad sisseehitatud tilguti rõngad.

Omadused:

Toote nimetus: süsta aerud tilguti rõngad

Materjal: PVC

Suurus:

Välimine diameeter: umbes 2.24 tolli/57MM

Sisemine läbimõõt: umbes 1.18 tolli/30MM

Kaal: 6g (üksik)

Pakkeleht:

4tk*mõla tilguti rõngad

10tk*non-slip rõngad

Vaata rohkem toote detailid

1.Mugav mõla tilguti rõngad: Need süsta aerud tilguti rõngad aitavad teil mõla rohkem tõhusalt, hoides vee eemale oma käed ja oma süsta.Need sobivad kõige kaotab aeru varred.

2.Hoiab vett kallab: Need süsta aerud tilguti rõngad on suurepärane lahendus näiteks vana või kaotatud süsta aerud tilguti rõngad.Nad on sisemine diameeter umbes 1.18 tolli (3cm) ja välimine diameeter on umbes 2.24 tolli (5.7 cm).

3.Stabiilne konstruktsioon: Need süsta aerud tilguti rõngad on tugeva PVC materjal, mida saab hakkama igas olukorras ja vee väljakutse.Nad blokeerida vesi töötab alla oma mõla võlli, kuiv, kotid ja riided, mis aitab teil säästa raha.Saate neid kasutada pikka aega, sest nad on vastupidavad kulumine.

4.Lihtne paigaldus: Need süsta aerud tilguti rõngad hoida oma käed ja ringi märgumise peatades tilkuva vee alla mõla võlli.Neid on lihtne paigaldada sadama kohta tüürpoordi pool mängu, ja nad sobivad kõige süsta kanuu mõlad.

5.Mitmekülgne ja elastne: Need tilguti rõngad sobivad kõige mõlad, olenemata sellest, kas kasutate neid kanuu või süsta aerutamise.Nad peatada vee libisemist alla võlli ja suurendada oma tulemuslikkust ja elastsust.Nautida paremat spordi kogemusi nende tilguti rõngad.

sku: k15330

Päritolu Mandri-Hiina

Kliendid, Q & A

Jäta kommentaar

Võite ka nagu…